April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۳۴۱۲۵
۰۸ تير ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۴
0
محمودی گفت: پیش از ماه رمضان درخواست افزایش قیمت را به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان داده بودیم چرا که هزینه‌های تولید از جمله هزینه‌های کارگری، بسته‌بندی، تعرفه‌های واردات انواع روغن خام و ... افزایش یافته بود و همین عامل سبب شد
درخواست افزایش 20 درصدی قیمت به سازمان حمایتپول‌نیوز - دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی از درخواست افزایش قیمت به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خبر داد و گفت: با توجه به هزینه‌های متحمل شده و تعرفه‌های سنگین پیش‌بینی شده که سبب زیاندهی صنایع مختلف شده است، به نظر می‌رسد افزایش ۲۰ درصدی قیمت روغن‌ نباتی می‌تواند صنعت روغن نباتی را از حاشیه زیان بیرون بکشد.

داریوش محمودی اظهار کرد: پیش از ماه رمضان درخواست افزایش قیمت را به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان داده بودیم چرا که هزینه‌های تولید از جمله هزینه‌های کارگری، بسته‌بندی، تعرفه‌های واردات انواع روغن خام و ... افزایش یافته بود و همین عامل سبب شد تا صنایع روغن نباتی زیان‌ده شوند و حتی صنایعی که در بورس حضور دارند، صورت‌های مالی‌شان بیانگر زیان‌ده بودن آنها است و وضعیت خوبی ندارند.

وی افزود: در این راستا درخواست افزایش قیمت داده بودیم که با توجه به ارزیابی‌های صورت گرفته به نظر می‌رسد افزایش ۲۰ درصدی قیمت می‌تواند صنعت روغن نباتی را از حاشیه زیان بیرون بکشد، اما سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان بررسی آن را به بعد از ماه مبارک رمضان موکول کرد و هم‌اکنون این مسئله در سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در حال بررسی است.

دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ادامه داد: هیچ تولیدکننده‌ای راضی نمی‌شود قیمت محصولش را به حدی بالا ببرد که مصرف‌کننده توان خرید آن را نداشته باشد چرا که کاهش تقاضای یک محصول از سوی مصرف‌کننده می‌تواند صنعت و تولیدکننده آن را با مشکلات عدیده‌تری مواجه کند. بنابراین پیشنهاد اول صنایع روغن نباتی این بود که مانند گذشته دولت تعرفه‌های ۲۰ و ۴۰ درصدی انواع روغن خام و پالم را برای تولیدکنندگان هضم کند تا این هزینه‌های گزاف به صنعت تحمیل نشود البته وزارت جهاد کشاورزی تلاش کرد با طرح خرید دانه روغنی داخلی این کار را انجام دهد اما همین طرح نیز کیلویی ۲۰۰ تومان برای تولیدکنندگان و صنعت روغن نباتی هزینه اضافی در بر داشت که در ارزیابی‌ها نشان داد تنها ۵۰  در صد هزینه‌های سربار صنعت روغن‌نباتی از محل واردات روغن خام جبران شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: