April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۴۳۰۵۴
۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۴
0
از فروردین تا تیرماه امسال، 12 میلیون دلار لباس از امارات، چين، تركيه، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، سوئد، سوییس وارد کشور شده است.؛ در حالیکه پارسال، بیشتر، از امارات، چين، تركيه، آلمان وارد شده بود.

لباس های خارجی از کدام کشورها وارد می شوند؟ / واردات12میلیون دلاری پوشاک خارجیپول نیوز - آمارهای انجمن صنایع نساجی ایران نشان می دهد در 4 ماهه اول سال 96 معادل 12.3 میلیون دلار، پوشاک به کشور وارد شده است. این در حالیست که اگر با همین روند در طول سال جاری، پیش برویم، واردات پوشاک ایران از سایر کشورها، معادل 37 میلیون دلار خواهد بود.

در سال گذشته اما به میزان 61.3 میلیون دلار، پوشاک به کشور وارد شده که بیشترین میزان واردات پوشاک در 7 سال گذشته بوده است.

علاوه بر این، آمارها می گویند امارات، چين، تركيه، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، سوئد، سوییس، هند و فرانسه، کشورهایی هستند که بازرگانان ایرانی، بیشترین پوشاک را از این کشورها وارد می کنند.

مصرف پوشاک در کشور چقدر است؟

براساس آخرین گزارش ها از جمله گزارش مرکز آمار، مصرف پوشاک و اقلام مرتبط آن مانند کیف و کفش در ایران رقمی بین 30 تا 50 هزار میلیارد تومان است.

چقدر پوشاک وارد می کنیم؟

حمید قبادی، رئیس کارگروه مد و لباس وزارت ارشاد در یک گفتگوی تلویزیونی تأکید کرد: حدود 65 میلیون دلار پوشاک به طور رسمی و براساس ضوابط وارد می کنیم.

وارداتِ قاچاقی پوشاک چقدر است؟

چندی پیش، گلناز نصراللهی، مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور صنایع نساجی، پوشاک و چرم، حجم پوشاک قاچاق واردشده به کشور را سالانه ۲.۵ تا ۲.۷ میلیارد دلار تخمین زد.

پیش از آن، وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز اعلام کرده بود واردات غیرقانونی پوشاک حدود 2.5 میلیارد دلار است.

از ساماندهی بازار چه خبر؟

گلناز نصراللهی، مشاور صنعت در مورد واردات رسمی پوشاک می گوید: خوشبختانه با کاهش حقوق ورودی گمرکی پوشاک از ۱۵۰ به ۵۵ درصد واردات رسمی در این حوزه نسبت به گذشته افزایش چشمگیری پیدا کرده است.

حمید قبادی، دبیر کارگروه مد و لباس وزارت ارشاد نیز در همین باره اضافه می کند: در یکسال و نیم گذشته هزینه ها را برای وارد کنندگان برندهای خارجی، در جهت ساماندهی بازار پوشاک کشور، افزایش دادیم.

لباس های خارجی از کدام کشورها وارد می شوند؟ / واردات12میلیون دلاری پوشاک خارجی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: