April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۵۴۲۰۳
۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۴
0
بانک جهانی دیگر از استخراج و کشف نفت و گاز حمایت نمی‌کندپول‌نیوز - بانک جهانی اعلام کرد: به منظور حمایت از انرژی‌های نو و تجدیدپذیر از سال ۲۰۱۹، از استخراج و کشف سوخت‌های فسیلی حمایت نخواهد کرد.

بانک جهانی اعلام کرد که حمایت مالی از کشف و استخراج نفت و گاز را از ابتدای سال ۲۰۱۹ انجام نخواهد داد، بانک جهانی این اقدام را در جهت حمایت از تقویت اقتصاد جهانی با گرایش به سمت انرژی‌های نو اعلام کرد.

نهاد مالی بین‌المللی در بیانیه‌ای در نشست آب‌وهوایی پاریس اعلام کرد: «بانک جهانی به عنوان نهاد با وظایف متفاوت به تشخیص سریع شرایط جهان در حال تغییر ادامه می‌دهد و از سال ۲۰۱۹ دیگر برای صنایع بالادستی نفت و گاز حمایتی نخواهد کرد.»

بانک جهانی این اقدام را با هدف کمک به کشورهایی که به تعهدات کاهش گازهای گلخانه‌ای عمل می‌کنند انجام می‌دهد. این توافق برای حمایت از توافق پاریس است که در پایان سال ۲۰۱۵ منعقد شد. این توافق قرار است به محدود کردن گرمایش جهانی کمک کند.

بانک جهانی همچنین اضافه کرد که در شرایط استثنایی برای حمایت از صنایع بالادستی نفت و گاز در فقیرترین کشورها اقدام خواهد کرد چرا که بسیار بدیهی است که استخراج نفت و گاز و دسترسی به انرژی در این کشورها به افراد فقیر کمک خواهد کرد.

این نشست یک‌روزه برای جاری کردن سرمایه‌های ضروری و انتقال از سوخت‌های فسیلی به سمت انرژی‌های نو و تجدیدپذیر و همچنین تلاش برای مقابله با بحران‌های و تغییرات آب‌وهوایی انجام شد.

توافق پاریس در نظر دارد تا پدیده گرم شدن کره زمین را کنترل کند. این پدیده می‌تواند دمای کره زمین را تا ۲۱۰۰، تا ۲ درجه سانتیگراد بالا ببرد. در این سطح دمایی بدترین شرایط تغییرات آب‌وهوایی اتفاق می‌افتد.

این توافق توسط ۱۹۵ کشور حمایت شده و قرار است سوریه و نیکاراگوئه هم به این توافق بپیوندند. در ماه ژوئن دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که قصد دارد از این توافق خارج شود و سرمایه‌گذاری‌های خود را در پروژه‌های تغییرات آب و هوایی کاهش داد. اگر سوریه و نیکاراگوئه به این توافق بپیوندند، آمریکا تنها کشوری خواهد بود که با توافق تغییرات آب‌وهوایی مخالف است.
منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: