May 2024 13 / دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۶۱۷۰۶
۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۸
0
صادرات ال‌ان‌جی آمریکا به چین امسال کلید می‌خوردپول‌نیوز - چنی‌یر انرژی آمریکا اعلام کرد که سالانه ۱.۲ تن ال‌ان‌جی برای شرکت ملی انرژی چین (CNPC) فراهم خواهد کرد که این اقدام از امسال آغاز خواهد شد و تا سال ۲۰۴۳ ادامه دارد.

به نقل از اسپوتنیک، تولیدکننده ال‌ان‌جی آمریکا، چنی‌یر انرژی، روز جمعه اعلام کرد که سالانه ۱.۲ تن ال‌ان‌جی برای غول انرژی، شرکت ملی سوخت چین، فراهم خواهد کرد که این اقدام از امسال آغاز خواهد شد و تا سال ۲۰۴۳ ادامه خواهد داشت.

اولین توافق بلندمدت عرضه و خرید ال‌ان‌جی تحت تفاهم‌نامه همکاری‌ای که بین چنی‌یر و شرکت ملی انرژی چین(CNPC)، در نوامبر ۲۰۱۷ امضا شده است به دست آمده است.

دیدار نوامبر ۲۰۱۷ رییس‌جمهور ترامپ از چین از لحاظ منافع تجاری، بسیار پرسود بود. هرچند منتقدین می‌گویند اکثر این توافقات تنها به مرحله تفاهم‌نامه همکاری یا سایر توافقات غیرالازام‌آور ختم شده‌اند. در بزرگترین پیشرفتی که در بین این توافقات به دست آمده است. شرکت ملی سوخت چین و چنی‌یر انرژی به توافقی دست یافتند که به طور قابل‌توجهی صادرات گاز طبیعی مایع آمریکا را افزایش خواهد داد.

سی‌ان‌پی‌سی چین توافق کرده است که سالانه ۱.۲ میلیون تن از ال‌ان‌جی آمریکا را خریداری کند که طبق قیمت متوسط ال‌ان‌جی که توسط اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام شده است، این حجم صادرات سالانه ۲۶۳ میلیون دلار ارزش خواهد داشت.

چین در تلاش برای کاهش آلودگی هوای خود در نظر دارد استفاده از زغال‌سنگ را به عنوان منبع اصلی گرمایش خود کاهش دهد و به صورت تدریجی به استفاده از گاز طبیعی روی بیاورد.

درحال حاضر بازار ال‌ان‌جی چین  سریع‌ترین رشد را در جهان دارد و این کشور در سال ۲۰۱۶ حدود ۲۶.۱ میلیون تن گاز طبیعی مایع را وارد کرده است. رشد تقاضا همچنان ادامه خواهد داشت و چین در سال ۲۰۳۰ بزرگترین تولیدکننده ال‌ان‌جی جهان می‌شود.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: