April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۶۲۴۹۷
۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۵
0
تبریز مرکز جهانی بافت فرش دستباف در سال 2018 شدپول‌نیوز - رییس اتحادیه تولیدکنندگان و بافندگان فرش دستباف تبریز و ایران از انتخاب تبریز به عنوان مرکز جهانی بافت فرش دستباف در سال ۲۰۱۸ خبر داد.

اسماعیل چمنی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و بافندگان فرش دستباف تبریز و ایران در نشست خبری در اتاق بازرگانی ایران، اظهار کرد: تبریز در سال 2018 به عنوان مرکز جهانی بافت فرش دستباف توسط شورای صنایع دستی جهانی انتخاب شد که این رویداد به عنون افتخاری برای قالیبافان کشور که در واقع سربازان اقتصاد مقاومتی هستند به حساب می آید.

وی افزود: به جرات می‌توان گفت فرش دستباف بی‌رقیب‌ترین کالا برای مفهوم اقتصاد مقاومتی است برای اینکه همه عوامل تولید آن داخلی بوده و بدون نیاز به واردات، برترین کالای صادارتی نیز هست.

وی درباره خواسته‌های قالیبافان، پرداخت وام کم‌بهره تولید و بیمه را یادآور شد و گفت: 2 میلیون نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم در این هنر صنعت مشغول به کار هستند و هزینه ایجاد شغل در این بخش حدود 20 میلیون تومان است.

چمنی تصریح کرد: در سال‌های اخیر همراه به کاهش تولید از میزان صادرات نیز کاسته شده و آلمان که مهترین مقصد صادراتی فرش دستباف ایران بوده به مانند گذشته رونق ندارد اما با توجه به پراکندگی تولید در کشور نمی‌توان آمار مشخص ارائه داد، اما این امر قابل لمس است.

وی در ادامه گفت: به‌منظور معرفی بهتر فرش دستباف ایران به گردشگران خارجی و پیوند ایشان با رویداد 2018 تبریز نخستین نمایشگاه و فروشگاه نفیس‌ترین فرش‌های‌ دستباف ایران و تبریز در تهران راه‌اندازی شد تا بتواند مکانی برای بازدید و سهولت دسترسی گردشگران به دستبافت‌های ایران باشد.

 چمنی با اشاره به دعوت صورت گرفته از سفرای کشورهای خارجی حاضر در ایران برای بازدید از این نمایشگاه افزود: از آنجا که فرش دستباف مهمترین سفیر اقتصادی و فرهنگی کشور است، هماهنگی‌های لازم با سفارتخانه‌های کشورهای خارجی در ایران صورت گرفته تا ضمن بازید ایشان از فرش‌های ایرانی، ارتباط موثر ایشان با رویداد 2018 برقرار شود.

وی افزود:همچنین برنامه‌ریزی شده تا گردشگران خارجی بتوانند همه مراحل تولید فرش را از نخ تا پرداخت نهایی را در کارگاه نمونه‌ای که به همین منظور تجهیز شده‌، مشاهده نمایند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: