May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۸۳۲۵۹
۲۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۸
0
رییس سازمانی که اوپراتور کانال پاناما است، می‌گوید در صورتی که تنش‌های تجاری بین دو غول برتر اقتصاد جهان بالا بگیرد، احتمالا کشتی‌های چینی و آمریکایی کمتری از این کانال عبور کنند.
سایه جنگ تجاری بر کانال پاناماپول‌نیوز - رییس سازمانی که اوپراتور کانال پاناما می‌باشد می‌گوید در صورتی که تنش‌های تجاری بین دو غول برتر اقتصاد جهان بالا بگیرد، احتمالا کشتی‌های چینی و آمریکایی کمتری از این کانال عبور کنند، اما این افت ترافیک، با افزایش کشتی‌های صادرکنندگان غلات از برزیل، جبران خواهد شد.

این کانال که از میان پاناما عبور می‌کند، یک مسیر حیاتی کشتی‌رانی را بین اقیانوس‌های اطلس و آرام ایجاد کرده است  و مهمترین منبع درآمد این کشور آمریکای مرکزی می‌باشد.

رییس کانال پاناما، جورج گویجانو، به رویترز گفت: اکثر محموله‌هایی که از کانال پاناما عبور می‌کنند از آمریکا یا چین می‌آیند. تنش بین این دو کشور می‌تواند در نهایت بر میزان محموله‌هایی که از این آب‌راهه عبور می‌کنند به شدت تاثیر بگذارد.

هرچند گویجانو می‌گوید که انتظار دارد محموله‌های بیشتری از سوی برزیل، که بزرگترین تولیدکننده دانه سویا در جهان است، از این کانال عبور کنند و ترافیک آن را تقویت کنند.

همچنین گویجانو می‌گوید:» افزایش تقاضا برای گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) آمریکا، در کشورهایی نظیر ژاپن و مکزیک، می‌تواند کاهش کشتی‌هایی که به سوی چین رهسپار می‌شدند را جبران کند. او ادامه می‌دهد: کانال راه‌های زیادی برای تسهیل هرگونه تاثیر منفی جنگ تجاری دارد.

کانال پاناما هنوز داده‌های به روز شده خود در مورد حجم عبوری کالا از این کانال را اعلام نکرده است. اما در سال مالی ۲۰۱۷ که در ماه سپتامبر ۲۰۱۷  به پایان رسید، ۴۰۳.۸ میلیون تن از این کانال عبور کرد. از این میان ۱۴۳ میلیون تن به وسیله کشتی‌های کانتینری و ۷۹ میلیون تن به وسیله کشتی‌های مخزنی عبور داده شده‌اند.
منبع: مهر
برچسب ها: جنگ تجاری ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: