April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۹۷۷۹۵
۰۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۳
0
صادرات چای هند به ایران که در پی بلاتکلیفی ناشی از بازگشت تحریم های آمریکا علیه ایران متوقف شده بود دوباره از سر گرفته می‌شود.
صادرات چای هند به ایران از سر گرفته می‌شودپول‌نیوز - صادرات چای هند به ایران دوباره از سر گرفته می‌شود. چای کاران در هند گفتند که مجددا درخواست خرید از طرف ایران دارند. این مسئله روند کاهشی را که در سال گذشته به خاطر بلاتکلیفی بر سر تحریم‌های نفتی آمریکا به وجود آمده بود جبران می کند .

دولت آمریکا در اواخر سال گذشته تصمیم گرفت هند را از تحریم‌های ایران معاف کند. چای کاران بزرگ هند گفتند که خریداران ایرانی در مورد معامله پرس و جوهایی کرده اند و احتمالا اولین چای را که در آوریل تا مه وارد بازار میشود، می خرند .

رقابت هند با سریلانکا افزایش می یابد چون سریلانکا اصلی ترین صادر کننده چای سنتی (ارتودوکس) به ایران است .

در پشت صحنه تحریم‌های آمریکا علیه ایران، معامله با ایران برای سریلانکا سخت شده است چون تجارت این کشور با دلار است .

ایران حدود 5 درصد کل چای جهان را مصرف می‌کند. این کشور خودش چایکاری دارد و چای صادر می کند مخصوصا به هند، سریلانکا و کنیا. ایرانی ها حدود 105000 تن چای در سال مصرف می کنند که یک چهارم آن تولید داخل است .

انتظار می‌رود علاقه مجدد ایران به خرید چای بیشتر از هند، چایکاران هند را مجبور کند بخشی از تولید چای غیرسنتی (CTC) خود را به چای سنتی (ارتودوکس) اختصاص دهند .

هند سالانه 80 تا 100 میلیون کیلوگرم چای سنتی تولید میکند. چای سنتی برگ های کامل چای است که با فرایند سنتی تولید می شود.

طی ژانویه تا نوامبر سال گذشته، هند 27.26 کیلوگرم چای سنتی با ارزش 671.69 کرور روپیه به ایران صادر کرد. اگر مشکلی با تحریم‌های آمریکا علیه ایران پیش نیاید، صادرات چای هند به ایران در 2019 به 30 میلیون کیلوگرم می رسد .

پس از اینکه آمریکا سال میلادی گذشته اعلام کرد ایران را تحریم می‌کند، صادرکنندگان چای هند که نگران این شرایط بودند، ارسال برخی از محموله های خود را به ایران متوقف کردند و برخی تولیدکنندگان هم به تولید چای غیر سنتی به جای سنتی روی آوردند . 

علیرغم کاهش 10 درصدی تولید چای سنتی، قیمت آن تغییری نکرده است .
منبع: تسنیم
برچسب ها: صادرات چای ، هند ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: