April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۰۲۵۶۶
۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۲
0
سنگاپور نیز به دنبال چین، تصمیم گرفته است که تمامی پروازهای بوئینگ ۷۳۷ ماکس را به حالت تعلیق دربیاورد.
پول‌نیوز - مقامات سازمان هوانوردی سنگاپور نیز اعلام کرده که تحت تأثیر دومین سقوط سانحه هوایی بوئینگ ۷۳۷ ماکس تا اطلاع ثانوی تمامی پروازهای این نوع خاص از هواپیما به حالت تعلیق درآمده است.

دو روز پیش بود که یک فروند هواپیمای مسافربری بوئینگ ۷۳۷ ماکس تنها ۱۳ دقیقه بعد از بلند شدن از زمین که به نایروبی، پایتخت کنیا در حال پرواز بود، سقوط کرد و تمامی ۱۵۷ سرنشین آن کشته شدند.

سنگاپور هم پروازهای بوئینگ را به تعلیق درآورد

با اینکه هنوز علت حادثه و سقوط هواپیما مشخص نشده است، اما بسیاری از رسانه‌ها از نقص فنی که یک بار دیگر نیز در هواپیمای مشابهی در اندونزی به وجود آمد و موجب سقوط آن شد، خبر داده‌اند.

بر اساس گزارش رویترز، همین احتمال موجب شد که سازمان هوانوردی چین روز گذشته، دوشنبه، خطاب به تمامی ایرلاین‌های این کشور اعلام کند که در صورت در اختیار داشتن هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ ماکس، تا اطلاع ثانوی استفاده عملیاتی و پروازی آنها را به حالت تعلیق در بیاورند.

چند ماه پیش بود که یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ ماکس لئون ایر اندونزی نیز به سرنوشت مشابهی گرفتار شد و تنها چند دقیقه پس از بلند شدن از باند فرودگاه جاکارتا در آب‌های سواحل شرقی این کشور سقوط کرد و تمامی ۱۹۰ نفر از مسافران همراه با خدمه و کادر پروازی همگی بواسطه وقوع این اتفاق ناگوار ناپدید و کشته شدند.

این طور که به نظر می‌رسد مشکل خاصی در این نوع از هواپیمای بوئینگ وجود دارد که بارها در برخی از کشورها و ایرلاین‌های مختلف مخابره شده و تاکنون در طول چند ماه اخیر دچار دو سقوط و سانحه هوایی نیز شده است. اخبار قبلی حاکی از آن است که این دو هواپیما جدید بوده و به تازگی تحویل ایرلاین‌های مربوطه داده شده بودند.

نتایج بررسی‌های سازمان هوانوردی فدرال آمریکا با همکاری شرکت سازنده این هواپیما یعنی بوئینگ، پیشتر نشان می‌داد که سیستم جدیدی که از سنسورهای پیشرفته در نوک دماغه جت بکار برده شده، موجب سقوط آن شده است. این بدان معناست که سنسورهای موجود در دماغه هواپیما احتمالاً به دلیل مشکلات نرم‌افزاری اطلاعات نادرستی به سیستم مرکزی هواپیما مخابره کرده و این بدان معناست حتی در زمانی که خلبان کنترل و هدایت هواپیما را بر روی اتوپایلوت (هدایت خودکار و اتوماتیک) می‌گذارد، این سنسورهای موجود در سیستم جدید، سر هواپیما را به سمت پایین می‌کشانند و این امر موجب می‌شود کنترل جت برای خلبان دشوار شود و به سرعت سقوط کند. همین امر موجب شد که اندونزی سفارش این نوع از هواپیما از شرکت بوئینگ را لغو کند و از مسئولان و مدیران آن درخواست بررسی دقیق و تحقیقات ویژه کند تا این غول هواپیماسازی از تکرار چنین حوادث ناگواری جلوگیری به عمل بیاورد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: