April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۰۳۵۷۵
۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۱
0
گمرک ایران در اطلاعیه‌ای، شروط ثبت‌سفارش بدون انتقال ارز مواد اولیه و ملزومات ضروری خطوط تولید را اعلام کرد.
پول‌نیوز - گمرک ایران در اطلاعیه‌ای موضوع پیش شرط‌های «ثبت‌سفارش بدون انتقال ارز مواد اولیه و ملزومات ضروری خطوط تولید» را اعلام کرد.

شروط ثبت‌سفارش بدون انتقال ارز مواد اولیه اعلام شد

در این اطلاعیه آمده است: به اطلاع بازرگانان محترم می‌رساند پیرو تصویب‌نامه شماره ۱۴۱۷۳۵/ ت ۵۶۱۶۷ ه مورخ ۱۳۹۷/۱۰/۲۵ هیأت محترم وزیران، امکان ثبت سفارش و واردات مواد اولیه، قطعات و ملزومات ضروری خطوط تولید «به صورت بدون انتقال ارز» و تا سقف معادل ۳۰۰ میلیون دلار، برای تمامی بازرگانان تا پایان سال ۱۳۹۸، در سامانه جامع تجارت فراهم شده است.

متقاضیان استفاده از بند فوق لازم است در هنگام ثبت پرونده جدید یا ویرایش پرونده‌های قبلی، در سربرگ اطلاعات مالی و بانکی، نوع عملیات ارزی را «بدون انتقال ارز» و روش تأمین ارز را «از محل بند ۹ ماده ۳۸ آئین‌نامه اجرایی مقررات صادرات و واردات- مرتبط با واردات مواد اولیه، قطعات و ملزومات ضروری خطوط تولید» انتخاب نمایند.

ضمناً نوع ارز انتخاب شده در این پیش فاکتورها، باید حتماً «یورو» باشد.

استفاده از بند فوق برای هر بازرگان، تنها یک بار و برای یک پرونده و حداکثر به میزان ۳۰ هزار دلار، امکان‌پذیر است. استفاده از بند مذکور تا پایان سال ۱۳۹۸ و برای تعرفه‌های پیوست شده مجاز بوده و بررسی درخواست مجوز ارزی پرونده‌های از محل بند مذکور، بر عهده سازمان صنعت‌، معدن و تجارت استان‌ها است.

شایان توجه است در صورت ثبت‌سفارش از محل بند مذکور، بازرگانان باید قبل از اظهار کالا در گمرک، اطلاعات منشأ ارز را در سامانه جامع تجارت ثبت کرده و کد ساتا دریافت نمایند، در غیر این صورت، امکان ترخیص محموله از گمرکات وجود نخواهد داشت.
منبع: مهر
برچسب ها: ثبت سفارش ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: