April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۱۲۰۸۱
۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۸
0
صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرد بزرگ ترین اقتصاد اروپا به تدریج به ریل رشد اقتصادی باز گردد.

پول‌نیوز - صندوق بین‌المللی پول در گزارشی اعلام کرد عملکرد اقتصاد آلمان امسال نیز به مانند سال گذشته ناامید کننده باقی خواهد ماند اما از سال آینده این کشور مجدداً به رشد دو درصدی که برای چندین سال متوالی آن را حفظ کرده بود باز خواهد گشت.

رشد اقتصادی آلمان بهبود یافت

بسیاری از نهادهای بین‌المللی و دولت آلمان پیش بینی خود از رشد اقتصادی این کشور در سال ۲۰۱۹ را کاهش داده‌اند. طبق اعلام دولت این کشور اقتصاد آلمان امسال تنها ۰.۵ درصد رشد خواهد کرد که در صورت تحقق نسبت به رشد ۱.۵ درصدی سال گذشته یک سوم شده است. پیش‌تر نیز بانک مرکزی آلمان نرخ رشد ۱.۶ درصدی را برای رشد امسال پیش بینی کرده بود که این رقم بعداً در گزارشی به ۰.۸ درصد رسید.

صندوق بین‌المللی پول در گزارش جدید خود پیش‌بینی کرده است رشد اقتصادی آلمان امسال به ۰.۷ درصد کاهش یابد اما در سال ۲۰۲۰ بتواند به تدریج روند بهبودی خود را از سر بگیرد و رشد ۱.۷ درصدی را تجربه کند.

آلمان یک سوم کل حجم تولیدات ناخالص داخلی منطقه یورو را در اختیار دارد اما سال گذشته رشد اقتصادی بسیار ضعیفی را تجربه کرد به گونه‌ای که تنها ایتالیا رشد کمتری از آلمان را تجربه کرد. افزایش مناقشات تجاری بین آمریکا و چین، تهدید آمریکا به وضع تعرفه بر واردات محصولات اروپایی و مساله برگزیت از جمله دلایل اصلی کاهش رشد اقتصادی آلمان در سال گذشته عنوان شده است.

دفتر آمار فدرال آلمان در گزارشی اعلام کرده بود رشد تولید ناخالص داخلی آلمان از ۲.۲ درصد در سال ۲۰۱۷ به ۱.۵ درصد در سال ۲۰۱۸ کاهش یافته است که ضعیف‌ترین نرخ رشد این کشور در طی پنج سال اخیر محسوب می‌شود. این نهمین سال متوالی است که رشد اقتصادی آلمان مثبت است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: