کد خبر: ۳۱۸۵۵۵
۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۰
0
یک مقام سابق بانک مرکزی اکوادور گفت: اعتراضاتی که اکوادور را در بر گرفته و صنعت نفت این کشور را متوقف کرده، نتیجه سیاست های اقتصادی صندوق بین المللی پول است که طبق منافع خارجی آمریکا تعیین می شود.

پول نیوز - اعتراضاتی که اکوادور را در بر گرفته و صنعت نفت این کشور را متوقف کرده، نتیجه سیاست های اقتصادی صندوق بین المللی پول است که طبق منافع خارجی آمریکا تعیین می شود.

یک مقام سابق بانک مرکزی اکوادور گفت:« صندوق بین المللی پول تا حد زیادی توسط وزارت امور خارجه و وزارت خزانه داری آمریکا هدایت می شود. اساسا آنچه صندوق بین‌المللی پول در نیمکره غربی انجام می دهد سیاست خارجی آمریکاست». این اقتصاددان اظهار داشت در حالی که برنامه صندوق بین المللی پول مدت ها قبل توسط کشورش امضا شده ولی آسیب بسیاری به اقتصاد اکوادور زده است. آخرین افزایش قیمت بنزین صبر مردم را لبریز کرد و آنها را به اعتراض کشاند.


توقف صنعت نفت اکوادور توسط صندوق بین المللی پول

وی توضیح داد:« بسته سختگیرانه صندوق بین المللی پول باعث تضعیف اقتصاد اکوادور و رنج مردم آن شده است. ولی با تصمیم اخیر افزایش 120 درصدی قیمت دیزل و بنزین، مردم خسته شدند و به حرکت در آمدند».

وقتی از او پرسیده شد چگونه یک رهبر چپ گرا- لنین مورنو، رئیس جمهور اکوادور- یک قرارداد وام صندوق بین المللی پول را در وهله اول امضا کرده، وی پاسخ داد او یک چپ گرای اشتباه است.

« مورنو چپ گرایی است که از دادن خیرات به فقرا و معلولان حمایت می کند ولی چپ گرایی نیست که بخواهد اقتصاد داخلی را باز سازی کند. مورنو فردی است که دوست دارد تایید قدرت های برتر سراسر جهان را داشته باشند به جای اینکه از منافع کشورش دفاع کند».

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: