April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۵۱۷۳
۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۲
0
پول نیوز- رییس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: اجازه تولید یا واردات به خودرو‌هایی که نتوانند استاندارد‌های ۸۵ گانه تدوین شده را رعایت کنند داده نخواهد شد.

 

استاندارد‌های ۸۵ گانه خط قرمز تولید و واردات خودرو

به گزارش پول نیوز، نیره پیروزبخت درخصوص احتمال واردات خودرو‌های با قیمت کمتر از ۱۰ هزار دلار به کشور که هیچ یک قادر به پاس کردن استاندارد‌های ۸۵گانه نیستند، افزود: برای این سازمان قیمت خودرو‌ها به هیچ عنوان مطرح نیست و هر خودرویی نتواند این استاندارد‌ها را پاس کند، اجازه تولید یا واردات نخواهد یافت.

وی یادآور شد: اکنون تعداد زیادی خودرو در گمرکات کشور وجود دارد که به همین دلیل اجازه ورود به آن‌ها داده نشده است.

پیروزبخت در پاسخ به پرسشی درخصوص بازار‌های صادراتی کشور، بیان داشت: در بازار مهمی همچون عراق، فقط بحث کیفیت پایین محصولات یا استاندارد نبودن مطرح نیست، ۱۰ سال است که با حوزه عراق در حال مذاکره هستیم، اما تاکنون نتوانسته ایم از نظر مسائل استاندارد و بازرسی با آن‌ها به وحدت رویه برسیم.

وی ادامه داد: عراقی‌ها در سال‌های گذشته چهار شرکت بازرسی اروپایی را از طریق فرآیند مناقصه انتخاب و تایید کردند که سه مورد آن‌ها از سازمان ملی استاندارد تاییدیه داشتند.

این مقام مسئول اضافه کرد: اکنون چهار شرکت دیگر از سوی عراقی‌ها معرفی شده که از بین آن‌ها فقط یک شرکت چینی با این سازمان همکاری دارد، اما از نظر این سازمان هیچ محدودیتی برای همکاری وجود ندارد.

وی تاکید کرد: لبنیات، لوازم برقی و بسیاری دیگر از کالا‌های ایرانی از کیفیت خوب و قابلیت رقابت بالایی در بازار این کشور برخور دارند.

پیروزبخت گفت: در حوزه اوراسیا نیز وضعیت خوبی داریم و مقررات و ضوابط این سازمان در حال تبادل با دستگاه‌های مسئول آن کشورهاست که در پیشرفت تجارت ایران با این حوزه تاثیرگذار خواهد بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: