May 2024 14 / سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۶۳۶۴
۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۴
0
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه درباره نامه‌ای که اخیرا چند تن از تشکل‌های بخش خصوصی کشاورزی به معاون اول رئیس‌جمهور ارسال کردند، توضیح داد.

علت کمبود خوراک دام و طیور چیست؟

 

به گزارش پول نیوز، محمدرضا صدیق‌پور، به کمبود ذرت به عنوان نهاده اصلی مورد نیاز جیره دام و طیور کشور اشاره و اظهار کرد: رصد و پایش توزیع ذرت که جزو اصلی جیره غذایی دام و طیور است به درستی انجام نمی‌شود و همین امر منجر شده تولیدکنندگان به درستی به این اقلام دسترسی نداشته باشند و ما نیز به عنوان تشکل‌های صنفی تصمیم گرفتیم صدای تولیدکنندگان را تا جایی که ممکن است به گوش مسئولان برسانیم تا از ضرر و زیان تولیدکنندگان دام و طیور کشور که در شرایط فعلی نیازمند حمایت هستند، جلوگیری شود.

وی ادامه داد: از طرفی کشور در تحریم ظالمانه و جنگ اقتصادی قرار دارد و تخصیص و انتقال ارز از طرف بانک مرکزی برای واردات این نهاده‌های دامی با مشکل مواجه شده که در نهایت واردات و ترخیص این نهاده‌ها نیز کند شده و کمبود نهاده‌های دامی به خصوص ذرت را به دنبال داشته است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه با اشاره به اینکه امسال برای تامین مرغ شب عید مردم حدود ۱۵ درصد جوجه‌ریزی نسبت به سال گذشته بیشتر شده است، گفت: سال گذشته برای تولید مرغ شب عید ۱۲۰ میلیون جوجه‌ریزی انجام شد که این رقم امسال به ۱۴۰ میلیون رسید و طبیعتا این افزایش جوجه‌ریزی نیاز به جیره غذایی بیشتر به ویژه ذرت و سویا به عنوان خوراک اصلی طیور دارد.

صدیق‌پور تصریح کرد: در حقیقت از دولت درخواست کردیم که مشکلات ارزی نهاده‌های دامی را برطرف کند و به تخصیص ارز برای واردات این نهاده‌ها سرعت بخشد. همچنین باید در کنار این تخصیص‌ها، رصد و پایش توزیع این نهاده‌ها که با مشکلات فراوان با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شده با دقت انجام شود تا این نهاده‌ها با قیمت مصوب به‌دست تولیدکنندگان برسد.

وی در ادامه افزود: گاهی ذرت با قیمت ۶۰۰ تومان بالاتر از نرخ مصوب و تا حدود کیلویی ۲۰۰۰ تومان بفروش می‌رسد که این موضوع نیازمند توجه بیشتر است و باید تمهیدات لازم در جهت کنترل قیمت‌ها اندیشیده شود تا کلیه نهاده‌ها به قیمت مصوب به‌دست تولید‌کننده برسد.

صدیق‌پور در پایان اظهار کرد: با تلاش تولیدکنندگان طیور، درحال‌حاضر گوشت مرغ و تخم‌مرغ فراوان‌ترین و ارزان‌ترین پروتئین حیوانی در دسترس مردم است که حفظ این روند مستلزم توجه بیشتر مسئولان به مطالبات یعنی تامین نهاده‌های مورد نیاز تولیدکنندگان به خصوص ذرت است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: