May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۱۵۶۹
۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۱
0
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: امروز شاهدیم که سهام عدالت بین بسیاری از مدیران و ثروتمندان دست به دست می‌شود و این روش با ماهیت راه‌اندازی چنین سهامی در تضاد است.

محمود شکری عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی پول‌نیوز با بیان اینکه بورس باید مدیریت کند تا واگذاری‌ها به چند نفر خاص منوط نشود، گفت: به طور مثال برای خرید هر فرد سقف بگذارند، هرچند ممکن است شرکت‌های هرمی تشکیل شود، به همین دلیل باید کمک کرد، آزادسازی سهام عدالت به رونق تولید کمک کرده، به سمت افزایش سرمایه رفته و در نهایت موجب باز شدن دست افراد نیازمند شود.

وی افزود: سهام عدالت در سال‌های گذشته تاثیر ملموسی در وضعیت اقتصادی مردم نداشته است، بنابراین آزادسازی این سهام می‌تواند از یک‌سو موجب توانمندی اقشار ضعیف جامعه و بهبود معیشت مردم شود و از سوی دیگر منجر به تقویت بورس شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: دولت می‌بایست در آزادسازی سهام به کارگران به خصوص کارگران فصلی توجه ویژه‌ای داشته باشد، چراکه سهام عدالت باید به طبقات ضعیف جامعه تخصیص داده شود.

وی  اضافه کرد: دولت باید نظارت و برنامه‌ریزی کند تا آزادسازی سهام عدالت منجر به انباشت سرمایه در میان افراد خاص نشود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: برخی با دلالی و رانت اقدام به خرید این سهام عدالت با قیمت نازل کرده‌اند و ثروت کلانی نیز به‌دست آورده‌اند که به تولید کشور نیز ضربه وارد می‌کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: