May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۲۱۷۲
۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۰
0
کاهش قیمت نفت کشورهایی مثل آنگولا را که بدهی های سنگینی دارند بسیار آسیب پذیر کرده است. این کشور تعداد محموله های نفتی را که به شرکت‌های دولتی چین در ازای بدهی خود به پکن ارسال می کرد پایین می آورد.

آنگولا ارسال محموله های نفتی خود به چین را کاهش می‌دهد

به گزارش  پول نیوز به نقل از رویترز، آنگولا تعداد محموله های نفتی را که به شرکت‌های دولتی چین در ازای بدهی خود به پکن ارسال می کرد پایین می آورد. این کشور قصد دارد برای مقابله با تاثیرات مخرب همه گیری ویروس کرونا، مذاکرات جدیدی با پکن در مورد بازپرداخت این بدهی داشته باشد.

 

آنگولا اعلام کرد از گروه جی 20 درخواست بخشش بدهی خود را کرده و مذاکرات اولیه ای با برخی از کشورهای وارد کننده نفت در مورد تنظیم تسهیلات مالی انجام داده است.

 

رکود اقتصادی شدید جهان به خاطر همه‌گیری ویروس کرونا قیمت نفت برنت را به پایین ترین حد از اواخر دهه 1990 رسانده و نفت خام آمریکا برای اولین بار تا محدوده منفی کاهش یافته است.

 

کاهش قیمت نفت کشورهایی مثل آنگولا را که بدهی های سنگینی دارند بسیار آسیب پذیر کرده است. آنگولا یک سوم درآمدهای دولت خود را از نفت به دست می‌آورد.

 

چین بزرگترین بدهکار آنگولاست. تحلیلگران می گویند آنگولا بیش از 20 میلیارد دلار به چین بدهکار است. بیشتر این پول برای ساخت جاده، بیمارستان، خانه و خط آهن در این کشور آفریقای جنوبی قرض گرفته شده بود.

 

آنگولا علاوه بر بدهی به چین، سال گذشته 3.7 میلیارد دلار از صندوق بین المللی پول وام گرفت و سنانگل، شرکت نفت دولتی این کشور، 2.5 میلیارد دلار از پایان 2018 تا اواسط 2019 از این بانک قرض کرده است.

 

قرارداد کاهش تولید اوپک و متحدانش به مشکلات آنگولا افزوده است. حالا این کشور محموله‌های نفتی بسیار کمی دارد تا با آنها هم بدهی خود به چین را تسویه کند و هم خزانه خالی اش را پر سازد.

 

طبق گفته منابع آگاه، شرکت نفت دولتی سینوچم چین 5 محموله نفت آنگولا را در ماه جولای دریافت میکند در حالی که معمولاً تعداد آنها به 7 یا 8 می رسید. شرکت نفت سیتوپک هم تنها یک محموله دریافت خواهد کرد. این شرکت به طور معمول دو تا سه محموله برای تسویه بدهی آنگولا تحویل می‌گرفت.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: