April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۳۲۲۷
۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۰
0
اقتصاددان ها عقیده دارند تولید ناخالص داخلی جهان ۴.۷ درصد در ۲۰۲۰ کاهش می یابد و تولید در جهان به خاطر آسیب دیدن بازار کار و کند شدن فعالیت های اقتصادی از ترس ابتلا به ویروس کرونا، تا سه ماهه دوم ۲۰۲۱ به سطح قبل از بحران کرونا بازنمی‌گردد.

اقتصاد جهان ۴.۷ درصد در سال جاری ضعیف تر می شود

 

به گزارش پول نیوز به نقل از بلومبرگ، اقتصاددان ها عقیده دارند با برداشته شدن شرایط قرنطینه، تولید اقتصادی در جهان در سه ماهه سوم سال جاری میلادی به سرعت بهبود پیدا می‌کند.

تام اورلیک و بیورن ونروی از اقتصاددان های بلومبرگ پیش بینی خود را از رشد تولید ناخالص داخلی جهان پایین آورده و از منفی 4 درصد به منفی 4.7 درصد رسانده اند، یعنی یک رکورد فاجعه بار. تولید ناخالص داخلی آمریکا 6.5 درصد کاهش می یابد که دو برابر شدیدتر از رکودی است که طی بحران بزرگ مالی تجربه کرده بود.

این اقتصاددان ها عقیده دارند تولید در جهان به خاطر آسیب دیدن بازار کار و کند شدن فعالیت های اقتصادی از ترس ابتلا به ویروس کرونا، تا سه ماهه دوم 2021 به سطح قبل از بحران کرونا بازنمی‌گردد.

انتظار سرمایه گذاران برای بهبود اقتصادی V شکل چندان امکان‌پذیر نیست. به گفته اقتصاددان ها، روند سریع بهبودی نیاز به محرک‌های مالی سریع، مهار ویروس کرونا در سه ماهه دوم سال جاری میلادی و برداشته شدن همزمان قرنطینه ها و تعطیلی های گسترده دارد. بسیاری از اقتصادهای بزرگ دنیا نتوانسته اند این شرایط را فراهم کنند و دوره رکود را در سراسر جهان طولانی تر کرده اند.

اقتصاددان های بلومبرگ حالا انتظار یک روند مرحله به مرحله و تدریجی را برای بهبود شرایط اقتصادی دارند. فعالیت های اقتصادی تنها زمانی رونق می گیرند که کشف واکسن کرونا ترس مصرف کنندگان را از بین ببرد.

پیش بینی که این اقتصاددان ها ارائه داده‌اند بهترین سناریوی ممکن و بر مبنای فرضیات خوشبینانه در مورد روند مهار همه‌گیری ویروس کرونا بوده است.

طبق پیش بینی بد بینانه تر این گروه اقتصادی، تولید ناخالص داخلی جهان 6.7 درصد در 2020 کاهش می یابد و تولید در جهان تا پایان 2021 به سطح قبل از بحران کرونا باز نخواهد گشت.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: