April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۳۹۳۴
۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۳
0
دکتر عبدالحمید حسین‌نیامتخصص گوش، حلق و بینی اظهار کرد: در جریان همه‌گیری کرونا مشاهده کردیم که سرگیجه در بین بیماران زیاد است.

نشانه‌های سرگیجه ناشی از کرونابه گزارش پول نیوز در التهاب عصب دهلیزی که عصب مربوط به تعادل است، برخی ویروس‌ها دخالت دارند و ویروس کرونا هم ممکن است در این امر دخیل باشد‌.وی با بیان این‌که سرگیجه ممکن است در سایر عفونت‌های ویروسی نیز رخ بدهد، تصریح کرد: ویروس تبخال، آنفلوآنزا، سرخجه، سیتومگالوویروس و ویروس اپشتین بار نیز می‌توانند به التهاب عصب دهلیزی منجر شوند؛ اما کووید-19 بحث جدیدی است و این موضوع یک فرضیه است و هنوز به‌صورت مطالعه به آن پرداخته نشده است.

وی درباره تفاوت سرگیجه‌های ناشی از ابتلا به کرونا و سایر سرگیجه‌ها گفت: سرگیجه‌ در بیماری‌هایی مانند منیر و میگرن نیز اتفاق می‌افتد؛ همچنین برخی افراد دچار سرگیجه‌های وضعیتی می‌شوند که این نوع سرگیجه‌ها از قبل وجود داشته‌است اما در مورد کسی که سابق بر این دچار سرگیجه نمی‌شده است، می‌توان به ویروس کرونا شک کرد؛ سرگیجه‌های مربوط به ویروس‌ها، گذرا هستند.

اگر یک نفر دچار سرگیجه شود در صورتی که این شرایط را داشته باشد، می‌توان به ویروس کرونا شک کرد؛ یکی این‌که حملات سرگیجه قبلاً وجود نداشته باشد و ناشی از بیماری‌های گفته‌ شده نباشد؛ دوم آن‌که سرگیجه‌های ناشی از ویروس کرونا، با شدت و حدت بیشتری بروز می‌یابد، این سرگیجه‌ها، دورانی است و تب و حالت تهوع و عدم تعادل را نیز به‌همراه دارد؛ پس از مدتی این علایم فروکش می‌کند و پس از بهبودی نیز دیگر عود نمی‌کند.وی با بیان این‌که گوش انسان دو بخش تعادلی و شنوایی دارد، ادامه داد:

سرگیجه ناشی از ویروس کرونا، با علایم شنوایی همراه نیست یعنی در سرگیجه ناشی از ویروس کرونا وزوز گوش و کم‌شنوایی وجود ندارد. این متخصص گوش و حلق و بینی با بیان این‌که شناسایی این علایم راهی برای پژوهشگران گشوده است، خاطرنشان کرد: این یک فرضیه است و در پژوهش‌های آینده شاهد آمار و ارقام مربوط به شیوع سرگیجه در بین بیماران کرونا خواهیم بود.

 

منبع: روزنامه خراسان

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: