May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۴۹۸۰
۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۲
0
تقوی با اشاره به آسیب های ناشی از افزایش اخیر نرخ برابری ارز در کشور گفت: تب دلار، توان اقتصادی و قدرت خرید بیشتر مردم مخصوصا قشر حقوق بگیر را تقلیل داده است.
به گزارش پول نیوز، مهدی تقوی اظهار داشت: اگرچه تحریم ها و محدودیت ها در فروش نفت و تاخیر در بازگشت پول آن به کشور منابع ارزی را به شدت کاهش داده است، اما این کاهش منابع ارزی نمی تواند دلیلی برای افزایش بی ضابطه قیمت ارز باشد.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص افزایش نرخ ارز و تاثیر آن بر بازار سرمایه گفت: با رشد نرخ برابری دلار و ریال، سود شرکت های بورسی نیز افزایش پیدا می کند؛ ولی این نکته را هم نباید فراموش کرد که در شرایط ناپایدار ارزی، تولیدکنندگان وابسته به مواد اولیه وارداتی و ماشین‌آلات ساخت خارج، عملا امکان تولید در مقیاس اقتصادی را از دست می دهند.

تقوی با بیان اینکه یکی از دلایل بالارفتن نرخ دلار می‌تواند تورم باشد، افزود: در زمان هایی که درآمد ارزی دولت کاهش پیدا می کند، غالبا قیمت دلار هم روندی صعودی در پیش می گیرد.

این اقتصاددان افزود: در صورتی که نرخ دلار کنترل نشود، این نگرانی وجود دارد که واردات در کشور گران تر از وضعیت فعلی شده و همین امر باعث ادامه رشد تورم افسار گسیخته در اقتصاد ایران شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی توضیح داد: در شرایط ویژه، سرمایه گذاران باید از ورود هیجانی به بازارهای غیرمولد همچون طلا و خودرو و ارز خودداری کنند تا قدرت پول خود را حفظ کنند و در دام دلالان نیفتند.

تقوی، بازار سرمایه را در وضعیت فعلی اقتصاد، بازاری امن برای سرمایه گذاری دانست و گفت: حسن سرمایه گذاری در بورس این است که می تواند منابع را تجمیع و به سوی تولید هدایت کند .
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: