April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۶۵۹۴
۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۱
0
معاون فنی و امور گمرکی گمرک اظهار داشت: بعد از اجرا شدن «ممنوعیت فصلی ورود برنج» به کشور، اگر مشکلات واردکنندگان برنج در حوزه ارز برطرف شود، ترخیص برنج امکان‌پذیر نخواهد بود.

شهریور ماه واردات برنج ممنوع می شود

 

به گزارش پول نیوز، جمال ارونقی گفت: در سال گذشته حدود 800 هزار تن برنج به ایران وارد شده است و عملیات ترخیص این مقدار انجام شده است. واردات برنج به ایران امسال حدود 20 درصد کاهش پیدا کرده است.

معاون فنی سازمان گمرک ادامه داد: حدود 390 هزار تن برنج از طریق گمرک ترخیص شده‌اند و مقداری دیگری از برنج‌ها هنوز در گمرک دپو شده‌اند. همچنین سازمان گمرک باید در پروسه واردات برنج‌ها، کد رهگیری بانک را داشته باشد و بعد از دریافت این کد اجازه صدور پروانه را ارائه دهد.

ارونقی تصریح کرد: بخش عمده‌ای از برنج‌های وارداتی در حال حاضر یا در صف تخصیص ارز و یا در مرحله تامین ارز قرار دارند.

وی افزود: کسانی که در صف تخصیص ارز هستند باید به نحوی منشا ارز خود را از طرف بانک مرکزی به تایید برسانند.


معاون فنی سازمان گمرک ادامه داد: کسانی که در صف تامین ارز هستند، تا زمانی که وجه جا به جا نشود و تامین اتفاق نیافتد، اعلامیه تامین ارز صادر نمی‌شود و اگر اعلامیه و کد رهگیری بانک صادر نشود، گمرک نمی‌تواند اجازه ترخیص را صادر کند.

وی با اشاره به این که اکثر کالاها به طور کانتینری حمل می‌شوند، عنوان کرد: گمرک به طور مرتب مکاتبات مختلف را پیش می‌برد و وزارت صمت و ستاد تنظیم بازار و بانک مرکزی در مورد میزان واردات به تصمیم‌های درست برسند.

جمال ارونقی با بیان این که از ابتدای مردادماه سازمان گمرک باید ممنوعیت فصلی ترخیص برنج را اجرا می‌کرد، توضیح داد: در حال حاضر ممنوعیت فصلی ترخیص برنج به تعویق افتاده و به آخر شهریور ماه موکول شده است.

وی افزود: بعد از اجرا شدن ممنوعیت فصلی ورود برنج به کشور، اگر مشکلات واردکنندگان برنج در حوزه ارز برطرف شود، ترخیص برنج امکان‌پذیر نخواهد بود.

معاون فنی سازمان گمرک با اشاره به واردات کالاهای اساسی، گفت: 5 قلم از کالاهای اساسیِ عمده که به نحوی مورد نیاز بودند، امروزه بدون کد رهگیری اجازه ترخیص پیدا کرده‌اند.

وی در مورد کالاهای غیر اساسی، توضیح داد: در حال حاضر حدود 3 میلیون و 300 هزار تن کالاهای غیر اساسی یا غیر کانتینری در گمرک هستند که 85 درصد از آن‌ها مواد اولیه واحدهای تولیدی یا ماشین‌آلات مرتبط با تولی هستند که باید در مدت زمانی کوتاهی ترخیص شوند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: