April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۶۹۱۱
۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۳
0
«اردشیر سعدمحمدی»، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران به همراه «رسول خدابخش»، فرماندار اهر و «احمد محرم‌زاده»، نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی، صبح امروز از طرح توسعه‌ای کارخانه آهک هیدراته اهر در منطقه آذربایجان بازدید کرد.
مدیرعامل شرکت مس از کارخانه آهک اهر بازدید کرد
به گزارش پول نیوز، در این بازدید «حیدر ضیغمی»، مشاور مدیرعامل و مدیر گروه روابط‌عمومی، «بهروز رحمتی»، معاون توسعه و اکتشافات، «محراب احمدیان»، معاون توسعه سرمایه انسانی و سیستم‌های اطلاعاتی شرکت مس، «علی بیات‌ماکو»، مدیر مجتمع مس سونگون و «شهریار متوکل»، مدیر اکتشافات و مهندسی توسعه شرکت مس، دکتر سعدمحمدی را همراهی می‌کردند.

در این بازدید دکتر سعدمحمدی ضمن ملاحظه روند پیشرفت طرح کارخانه آهک اهر، بر لزوم فراهم آوردن شرایط مورد نیاز جهت بهره‌برداری از این طرح در آبان‌ماه امسال تاکید کرد و تسریع در اجرای این پروژه توسعه‌ای را خواستار شد. در حاشیه این بازدید همچنین ضرورت توسعه اکتشافات در منطقه اهر مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مدیرعامل شرکت مس نسبت به افزایش ذخیره معدن مس مزرعه و بالا رفتن تولید این معدن در صورت مثبت بودن نتیجه مطالعات اکتشافی و فنی- اقتصادی ابراز امیدواری کرد. دکتر سعدمحمدی همچنین تاکید کرد که شرکت ملی صنایع مس ایران همواره بر اجرای تعهدات خود در زمینه مسئولیت اجتماعی ثابت‌قدم بوده است و این شرکت در منطقه اهر نیز مسئولیت اجتماعی خود را به بهترین شکل به اجرا درخواهد آورد.

گفتنی است کارخانه آهک هیدراته اهر یکی از طرح‌های توسعه‌ای شرکت مس در منطقه آذربایجان است که با هدف تأمین آهک مورد نیاز معدن و کارخانجات تغلیظ مجتمع مس سونگون عملیات اجرایی آن آغاز شده است. با بهره‌برداری از این طرح که پیشرفت قابل‌ملاحظه‌ای تاکنون داشته است، روزانه ۱۵۰ تن آهک تولید خواهد شد.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: