April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۳۷۳۳۶
۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۳
0
امارات در ماه اوت به طور متوسط ۲.۶۹۳ میلیون بشکه در روز تولید داشت که صد هزار بشکه در روز بیشتر از سقف تولید آن طبق قرارداد کاهش تولید اوپک پلاس است.

امارات بیشتر از سهمیه اش طبق قرارداد اوپک پلاس نفت تولید کرد

به گزارش پول نیوز  به نقل از اویل پرایس، امارات متحده عربی که در حال حاضر سومین تولیدکننده بزرگ اوپک است، تولید خود را در ماه اوت تا بیشتر از سهمیه اش طبق قرارداد اوپک پلاس افزایش داد. تقاضا برای برق در امارات در فصل تابستان افزایش یافته و تقاضای نفت در این کشور را بالا برده است.

 

امارات در ماه اوت به طور متوسط 2.693 میلیون بشکه در روز تولید داشت که صد هزار بشکه در روز بیشتر از سقف تولید آن طبق قرارداد کاهش تولید اوپک پلاس است. سهم تولید نفت امارات طبق قرارداد اوپک پلاس برابر با 2.59 میلیون بشکه در روز است.

 

منابع ثانویه اوپک نشان می دهند امارات در ماه جولای هم پس از عربستان و عراق سومین تولیدکننده بزرگ اوپک بوده و 2.43 میلیون بشکه در روز تولید کرده است یعنی 98 هزار بشکه در روز بیشتر از ماه ژوئن. امارات، عربستان و کویت در ماه ژوئن جمعاً یک میلیون بشکه در روز بیشتر از سهمیه خود، تولید را پایین آوردند تا در بحبوحه‌ی کاهش تقاضا از قیمت نفت حمایت کنند.

 

دلیل اصلی افزایش تولید نفت امارات در ماه اوت تقاضای بالا برای برق در گرم‌ترین ماه‌های سال در خاورمیانه بوده است. تقاضا برای برق در امارات در سال جاری بیشتر بوده چون اکثر مردم به خاطر محدودیت های سفر مربوط به همه‌گیری ویروس کرونا در خانه مانده اند.

 

برخلاف قراردادهای قبلی اوپک پلاس، طبق قرارداد فعلی، کشورهایی که مازاد تولید داشته باشند باید در ماه‌های بعد آن را جبران کرده و تولید خود را بیشتر پایین بیاورند. بنابراین امارات مجبور است در ماه های آینده عرضه و صادرات نفت خود را کاهش دهد تا جبران مازاد تولید در ماه اوت شود.

 

شرکت نفت ملی ابوظبی (ادنوک) که تقریباً تمام تولید نفت امارات را در دست دارد به مشتریانش اعلام کرده عرضه نفت خود را در ماه اکتبر 30 درصد کاهش می‌دهد. این شرکت تولید نفت خود در ماه سپتامبر را هم 5 درصد کمتر از حد معمول اعلام کرده است.

 

جدیدترین گزارش داخلی اوپک پلاس نشان می دهد امارات متحده عربی از ماه مه تا جولای به طور متوسط 52 هزار بشکه در روز بیشتر از سهمیه‌اش تولید داشته است.

منبع:تسنیم

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: