May 2024 13 / دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۴۱۲۵۳
۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۲
0
سه عضو اوپک و روسیه موافق تمدید محدودیت عرضه فعلی نفت در سال میلادی آینده هستند.

چهار عضو اوپک پلاس از تمدید کاهش تولید نفت حمایت کردند

 

به گزارش پول نیوز، خبرگزاری شفق به نقل از عبدالمجید عطار، وزیر انرژی الجزایر و رییس دوره ای اوپک گزارش داد بازار نفت به دلیل افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ با وضعیت پرمخاطره ای روبرو شده است. در واکنش به این تحولات، عربستان سعودی، عراق، روسیه و الجزایر از تمدید محدودیت عرضه فعلی ۷.۷ میلیون بشکه در روز حمایت کرده اند.

حضور عراق در میان حامیان تمدید محدودیت عرضه با توجه به گزارشهایی که پیشتر درباره عدم تمایل بغداد برای ادامه کاهش چشمگیر تولید منتشر شده بود، تعجب آور است. با این حال عراق، امارات متحده عربی و کویت گزارشها درباره مخالفتشان با کاهش بیشتر تولید نفت را تکذیب کرده اند. طبق توافق آوریل، محدودیت عرضه اوپک پلاس از ژانویه به میزان حدود دو میلیون بشکه در روز تسهیل خواهد شد.

اما ابهاماتی که در زمینه وضعیت همه گیری کووید ۱۹ و تقاضا برای نفت وجود دارد، باعث شده اوپک پلاس حتی گزینه کاهش بیشتر تولید را بررسی کند. وال استریت ژورنال اواسط هفته جاری گزارش داد که عربستان سعودی در میان کشورهایی است که نه تنها به دنبال معکوس کردن توافق آوریل و تمدید محدودیت عرضه ۷.۷ میلیون بشکه در روز هستند بلکه در حال بررسی کاهش بیشتر تولید در واکنش به روند نزولی قیمتهای نفت است.

در حال حاضر قیمت نفت نصف سطح قیمت مورد نیاز عربستان سعودی برای متوازن کردن بودجه اش است. وضعیت سایر تولیدکنندگان نفت خاورمیانه که اتکای بالایی به درآمدهای نفتی دارند، بهتر از تولیدکننده شماره یک اوپک نیست. افزایش تولید نفت لیبی پس از رفع محاصره تاسیسات نفتی و آتش بس گروههای مخالف در این کشور هم به اقدام اوپک و متحدانش برای بازنگری سیاست تولیدشان ضرورت بیشتری بخشیده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش بینی کرد با توجه به قیمت پایین نفت و محدودیت عرضه چشمگیر اوپک پلاس، مجموع درآمد صادرات نفت اعضای اوپک در سال ۲۰۲۰ به ۳۲۳ میلیارد دلار بالغ خواهد شد که پایینترین میزان در ۱۸ سال اخیر خواهد بود. این گروه سال میلادی گذشته ۵۹۵ میلیارد دلار درآمد از صادرات نفت داشت.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: