April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۴۶۴۲۲
۰۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۶
0
نماینده تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس با اشاره به نبود برنامه خاصی در بودجه ۱۴۰۰ برای مدیریت بحران‌ها، گفت: با توجه به حادثه خیز بودن گیلان نیازمند تخصیص اعتبارات ملی هستیم.
در بودجه ۱۴۰۰ برای مدیریت بحران برنامه‌ای پیش‌بینی نشده!
به گزارش پول نیوز، حسن محمدیاری شامگاه پنج شنبه در گفتگوی ویژه خبری شبکه باران با بیان اینکه ساختار بودجه ۱۴۰۰ تصویب شده است، گفت: این بودجه از لحاظ مصارف و منابع دو هزار و ۴۵۰ هزار میلیارد تومان و از لحاظ مبلغ عمومی ۸۵۴ هزار میلیارد تومان است.

وی افزود: بر اساس اصلاحیه موجود، ۸۵۴ هزار میلیارد تومان برای مصارف بودجه پیش‌بینی شده که اصلاح شده است.

نماینده تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس با اشاره به اینکه اعتبارات هزینه‌ای بودجه سال آینده ۱۵ درصد و اعتبارات ملی و استانی نیز ۱۰ درصد رشد داشته است، تصریح کرد: ردیف‌های متفرقه نیز حدود ۱۵ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه کالا‌های اساسی همچنان با ارز ۴۲۰۰ تأمین خواهند شد، ادامه داد: البته این موضوع در اختیار دولت است اگر وضعیت اقتصادی ایجاد کند به‌تدریج ارز ترجیحی را حذف و منابع حاصل از آن را در اختیار عامه مردم برای انجام پروژه‌های عمرانی قرار دهد.

عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس با تاکید بر اینکه اگر بودجه ۱۴۰۰ را تصویب نمی‌کردیم حقوق کارمندان بلاتکلیف باقی می‌ماند، بیان کرد: با تصویب این بودجه، افزایش ۲۵ درصدی حقوق کارمندان به قوت خود باقی مانده است.

محمدیاری با اشاره به آخرین وضعیت همسان سازی حقوق بازنشستگان، افزود: این موضوع را در اختیار کمیسیون تلفیق گذاشتیم تا اختلاف فاحش و بی‌عدالتی در پرداختی‌ها را رفع کند و طی آخرین اطلاعات به دست آمده این موضوع جز اولویت‌های مجلس است تا آن را عملیاتی کند.

نماینده تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس عنوان کرد: هم اکنون در حوزه اشتغال عناوین مختلفی داریم که اختلافاتی را در نحوه پرداخت‌ها ایجاد کرده و در قانون جدید پیش‌بینی شده تا همه کارکنان یا پیمانی و یا رسمی شوند.

وی با اشاره به اینکه قرار است افراد در مشاغل حاکمیتی به صورت رسمی و در مشاغل غیر حاکمیتی به صورت پیمانی تبدیل وضعیت شوند، ادامه داد: این قانون مربوط به تبدیل وضعیت کارمندان قانونی و قراردادی بخش‌های دولتی است.

محمدیاری اضافه کرد: در بودجه ۱۴۰۰ برای بحران‌ها برنامه خاصی پیش بینی نشده و از آنجایی که منطقه ما آبستن حوادث مختلف است نیازمندیم که زیرساخت‌ها را از طریق اختصاص بودجه‌های ملی تقویت کنیم.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: