کد خبر: ۳۶۹۸۴۳
۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۰
0
مصوبه طرح نوسازی و بازسازی صنایع بورسی و غیربورسی توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد که شامل تغییر تکنولوژی یا ماشین آلات، اصلاح ساختار مالی و مدیریتی، سرمایه و ... است.
ابلاغ طرح نوسازی و بازسازی صنایع بورسی و غیربورسی توسط معاون اول رئیس جمهور
محمد مخبر معاون اول رییس جمهور، مصوبه ۲۹ دی هیات وزیران و مربوط به طرح نوسازی و بازسازی صنایع را ابلاغ کرد که با هدف کاهش مصرف و شدت انرژی و آلایندگی، افزایش بازدهی و ارتقای کیفیت تولیدات داخلی و رقابت‌پذیری است.

این طرح صرفاً محدود به تغییر تکنولوژی یا ماشین‌آلات نبوده و همزمان اقداماتی از جمله اصلاح ساختار مالی و مدیریتی، نیروی انسانی، سرمایه و... را نیز شامل می‌شود.

کاهش قیمت تمام شده محصولات تولیدی و افزایش رقابت پذیری واحد‌های تولیدی، نوسازی خط تولید و ارتقاء فناوری واحد‌ها به منظور تداوم حضور در بازار، افزایش بهره وری، کاهش ضایعات، تکمیل خطوط و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های تولید و افزایش بهره‌وری، از دیگر اهداف طرح یاد شده است.

واحد‌های تولیدی دارای مجوز از وزارت صنعت، صنوف تولیدی دارای مجوز، براساس قانون نظام صنفی و واحد‌های صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی دارای مجوز از وزارت جهاد کشاورزی با اولویت بخش‌های خصوصی و تعاونی در همه موارد، دامنه شمول این طرح را تشکیل می‌دهند.

همچنین به منظور تعیین زمانبندی تحقق اهداف قانون برنامه ششم توسعه در بخش نوسازی و بازسازی صنایع، تعیین اولویت‌های رشته‌ای براساس قانون برنامه ششم، تعیین سهم بنگاه‌های مختلف (کوچک، متوسط و بزرگ) در طرح و تدوین فرایندها، دستورالعمل‌های اجرایی، بررسی و رفع موانع اجرایی و نظارت بر حُسن اجرای طرح، کارگروهی مرکب از نمایندگان وزارتخانه‌های صنعت (رئیس کارگروه)، جهاد کشاورزی، ارتباطات، علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان ملی استاندارد ایران و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در سطح معاون دستگاه تشکیل و مصوبات کارگروه با تأیید و امضای وزیر صنعت ابلاغ می‌شود.

پس از اطلاع‌رسانی و دریافت درخواست متقاضیان در سامانه مربوط وزارت صنعت، واحد‌های تابعه استانی براساس قوانین و مقررات مربوط و مصوبات کار گروه نسبت به بررسی درخواست‌ها اقدام کرده و واحد‌های واجد شرایط دریافت تسهیلات بازسازی و نوسازی را به بانک‌های عامل معرفی می‌کند.

نظارت بر حُسن اجرای این مصوبه بر عهده وزارت صنعت بوده و موظف است گزارش عملکرد طرح در دوره اجرای برنامه ششم توسعه را به صورت سالانه به سازمان برنامه و بودجه ارائه دهد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: