May 2024 13 / دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۸۳۸۸
۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۵:۰۰
0
دانشمندان با کمک پرینت سه بعدی انقباض قلب را تقلید و بافت‌های ضخیم تولید می کنند تا در درمان های بازسازی کننده قلب مورد استفاده قرار گیرد.
استفاده از پرینت سه بعدی برای ساخت قطعه ای کاربردی از قلب
تیمی در موسسه ویس دانشگاه هاروارد، فناوری ابداع کرده‌اند که با پرینت سه بعدی، می‌توانند رشته‌های بزرگ و بلند قلبی را که به رشته‌های ماهیچه مانند تبدیل و منقبض می‌شوند، پرینت بگیرند.

به گزارش سایت ۲۴.ae، این سیستم اصلاحی از فناوری چاپ زیستی WyS Swift بوده که با ۱۰۵۰ چاه و دو شمع میکروسکوپی ساخته شده است. دانشمندان این چاه‌ها را با سلول‌های بنیادی (یعنی سلول‌های جوانی که می‌توانند به اشکال مختلف رشد کنند) پر کرده اند و از پروتئین کلاژن و سلول‌هایی لازم برای تشکیل بافت همبند استفاده می‌کنند.

براساس گزارش‌ها، این مخلوط یک بافت متراکم را تشکیل می‌دهد که در امتداد محور اتصال دو بستر میکروسکوپی قرار دارد. سپس این تیم از بلوک‌های به دست آمده اندام بدن برای ایجاد جوهر چاپ زیستی، حرکت چابگر سه بعدی و تراز کردن قطعات استفاده می‌کنند.

ساخت قطعه قلب بل پرینت سه بعدی

به گفته دانشمندان، این تنها یک قطعه کوچک از قلب است و هنوز کار‌های زیادی برای ساختن آن با کمک پرینت سه بعدی کاربردی وجود دارد. گفتنی است که بخیه‌های چاپ شده با چاپ سه بعدی یا ایجاد مدل‌های بهبود یافته بیماری می‌توانندبرای جایگزینی اثرات پس از حمله قلبی استفاده شوند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: