April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۱۰۲۵
۳۱ تير ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۰
0
تغذیه صحیح نقش موثری در بهبود تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمرو کاهش حافظه ناشی از افزایش سن دارد.
با استفاده از این موادغذایی از آلزایمر جلوگیری کنید!
فعالیت روزانه ذهنی، رژیم غنی از اسید‌های آمینه ضروری، روغن‌های امگا، مواد معدنی و ویتامین‌ها حافظه قویای را به همراه دارد. برای اینکه بتوانید مواد مغذی مورد نیاز را به مغز خود برسانید از غذا‌های زیر استفاده کنید:.

ماهی

ماهی سرشار از روغن‌های ضروری، از قبیل امگا ۳ است. امگا ۳ از عملکرد مغز محافظت می‌کند. ماهی‌های دریایی غنی‌ترین منبع اسید‌های چرب هستند. این ماهی‌ها شامل ماهی آزاد، هالیبوت، ماکرل و ساردین می‌باشند

زغال اخته

این میوه لذیذ سرشار از آنتی اکسیدان‌های قوی است که رادیکال‌های آزاد را که سبب پیری می‌شوند از بین می‌برد. همچنین این میوه کاهش قدرت ذهنی مربوط به افزایش سن را به تاخیر می‌اندازدو این کار را از طریق حفاظت سلول‌های مغز و جلوگیری از تخریب آن‌ها به وسیله مواد شیمیایی، پلاک‌ها یا ضربه روحی انجام می‌دهد. زغال اخته بر علیه دیگر فاکتور‌های عامل پیری نیز می‌جنگد..

آجیل و دانه‌های روغنی

آجیل و دانه‌ها غذا‌هایی مفید برای مغز انسان می‌باشند. این غذا‌ها حاوی پروتئین و اسید‌های چرب و آرژینین آمینه می‌باشند که غده هیپوفیز را تحریک می‌کنند تا هورمون رشد را آزاد سازد. هورمون رشد ماده‌ای است که بعد از ۳۵ سالگی کاهش می‌یابد. مخلوطی از مواد ضد پیری را که شامل یک فنجان گردو، ۲/۱ فنجان دانه کدو تنبل، ۳/۱ فنجان توت خشک، ۴/۱ فنجان دانه کنجد، ۲/۱ فنجان برگه زرد آلو می‌باشد تهیه ومصرف کنید..

کلم

کلم بروکلی، گل کلم و کلم فندقی سرشار از ماده مغذی با نام کولین می‌باشند. این ماده برای حافظه و سلامت مغز ضروری است. کولین پیش در آمد استیل کولین می‌باشد. استیل کولین در فرایند‌های مغزی مشارکت دارد. همان طور که سن افزایش می‌یابد، خروجی کولین طبیعی بدن کاهش پیدا می‌کند؛ بنابراین می‌توان با خوردن غذا‌های مملو از کولین، تولید استیل کولین را افزایش داد و قدرت مغز را بهبود بخشید. منابع دیگر کولین تخم مرغ، دانه سویا، بادام زمینی، کلم، لوبیاچیتی و لوبیا قرمز است.

چربی‌های غیراشباع

چربی‌های غیراشباع حاوی اسید‌های چرب ضروری و اسید لینولنیک گاما ست. این اسید‌ها علاوه بر دیگر فواید برای بدن، برای عملکرد مغز ضروری است. روغن زیتون، کنجد، کانولا، بادام و روغن ماهی سرشار از اسید‌های چرب غیر اشباع تک گانه اند. دریافته اندرژیم غذایی همراه با چربی‌های غیر اشباع و غیر هیدروژنه خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد. اما افرادی که روغن‌های اشباع شده صرف می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری می‌باشند.

غذا‌های حاوی کارتینین

کارتینین یک اسید آمینه است که در کلیه ساخته می‌شود و جریان را در مغزسرعت می‌بخشدو از اکسیداسیون چربی در مغز جلوگیری می‌کند و مانع بروز آلزایمرمی شود.

بسیاری مواقع مشکلات حافظه‌ای مربوط به سن بر اثر افزایش پلاک و کاهش ذخیره خون مغز ایجادمی شود. گوشت، ماهی، بوقلمون، گندم، آوکادو، شیر و لوبیای سویا از منابع مهم کارتینین هستند.

چای سبز

چای سبز از فعالیت آنزیمی که در بیماری آلزایمر دخیل می‌باشد جلوگیری می‌کند. همچنین غنی از پلی فنل‌ها و آنتی اکسیدان‌هاست که از پیری زودرس مغز جلوگیری می‌کند؛ لذا هر روز دو فنجان چای سبز بنوشید.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: