May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۶۱۹۸
۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۰۴:۰۰
0
محققان یک شرکت دانش بنیان موفق شدند با فناوری نانو خمیر‌هایی در راستای جلوگیری از بخار گرفتن شیشه‌های عقب خودرو تولید کنند.

استفاده از خمیرنانویی در شیشه‌های خودرو برای جلوگیری از بخار

افزودن خمیر نقره نانو به شیشه موجب هدایت الکتریکی و کاهش مقاومت شیشه در برابر الکتریسیته می‌شود در نتیجه می‌توان عملکرد گرمکن شیشه عقب خودرو بهبود می‌یابد.

خمیر نقره یک محصول غیر سمی و بدون سرب است که برای سیستم‌های مه زدایی خودرو فرموله شده است. استفاده از خمیر نقره هادی نانوساختار یک شرکت دانش بنیان در شیشه عقب خودرو رسانایی الکتریکی شیشه و عملکرد گرمکن شیشه عقب خودرو را افزایش می‌دهد.

خمیری که بدون سرب و کادمیوم و بی بو است. هدایت‌پذیری عالی با قابلیت سیستم برای طیف وسیعی از مقاومت را دارا است و تراکم پخت ممتاز به گیره‌های لحیم شده روی دایرکتوری پخت نقره روی شیشه قدرت پنهان کردن خوبی می‌دهد. عمر طولانی صفحه نمایش و عملکرد چاپ قوی از دیگر مزایایی است که برای این محصول عنوان شده است.

برای گرم کن شیشه عقب خودروها، از مواد رسانا استفاده می‌شود که به ویژه در آب و هوای سرد و فصل زمستان، اثر قابل توجهی در رفع بخار شیشه و افزایش دید راننده دارد. خمیر‌های رسانا، برای این منظور گزینه مطلوبی است که در تولید شیشه‌های ایمنی و چاپ مدار گرم کن بر روی شیشه عقب خودرو به کار می‌رود.

بهره گیری از فناوری نانو در ساخت خمیر‌های رسانا موجب کاهش مقاومت الکتریکی و در نتیجه افزایش بازده انتقال جریان الکتریکی در این مواد شده و بازده عملکرد آن را افزایش داده است. سهولت در چاپ این مواد بروی شیشه از دیگر ویژگی‌های این خمیر‌های رسانا است که با به کارگیری نانوذرات، خواص موردانتظار در آن بهبود یافته است. این محصول با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تجاری سازی شده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: