April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۶۲۴۵
۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۰
0
نظام اقتصادی کشور، راهکارهای متنوعی را برای برون رفت از چالش های موجود در اختیار دارد که ظرفیت های بیمه ای از مهمترین آنها به شمار می رود.

حضور بیمه مرکزی در نهمین نمایشگاه کیش اینوکس 2022/ توسعه دیجیتالی زمینه ساز انقلاب در صنعت بیمه + فیلم

مهندس مجید بهزادپور که در "نهمین همایش و نمایشگاه بین المللی اینوکس کیش" سخن می‌گفت با اعلام این مطلب افزود: نظام تامین مالی کشور با محوریت بانک، بیمه و بازارسرمایه باید همگن و هماهنگ عمل کنند و تا به بنیان اقتصاد لطمه‌ای وارد نشود.

رئیس کل بیمه مرکزی، جزئیات و کیفیت نقش آفرینی صنعت بیمه در دو بخش مستقیم و غیر مستقیم در بازار‌های مالی کشور را تشریح کرد و اظهار داشت: راهبرد سرمایه گذاری و همچنین تامین مالی صنعت بیمه علاوه بر تقویت بازار سرمایه و بازار‌های دیگر، هدف افزایش ضریب نفوذ بیمه در جامعه را نیز دنبال می‌کند.

مهندس بهزادپور ارزش روز سرمایه گذاری صنعت بیمه در بورس را بالغ بر ۵۳ هزارمیلیارد تومان اعلام کرد و افزود: با راه اندازی صندوق‌های سرمایه گذاری بیمه و تفکیک ذخایر و منابع بیمه‌های زندگی با سایر حق بیمه‌ها رشد سرمایه گذاری این صنعت افزایش خواهد یافت.

رئیس شورای عالی بیمه از توسعه دیجیتالی به عنوان انقلاب مهم صنعت بیمه یاد کرد و اظهار داشت: با حضور اینشورتک‌ها و سایر عرصه‌های دیجیتالی در صنعت بیمه امکان پیشنهاد کارآمدترین بیمه نامه‌ها با مناسب‌ترین نرخ ممکن فراهم شده که بیمه گذاران برنده اصلی میدان این رقابت به شمار می‌روند.

وی با اشاره به این نکته که با ظهور بلاکچین‌ها فضای نوآورانه در صنعت بیمه گسترده‌تر شده، خاطرنشان کرد: بلاکچین علاوه بر هوشمندسازی قرارداد‌ها می‌تواند عملیات پیچیده نظارتی را تکمیل کرده و بستر ابهام زدایی و شفافیت بیشتر را فراهم کند.

مهندس بهزادپور در پایان با تاکید بر ضرورت سرمایه گذاری در بازار‌های ثانویه از ایجاد زمینه‌های لازم و کسب مجوز برای حضور موثر صنعت بیمه در بازار‌های اولیه بورس نیز خبر داد و گفت: در دنیا از اوراق بهادار بیمه‌ای به عنوان یک سرمایه گذاری جذاب و مطمئن یاد می‌شود و صنعت بیمه کشور نیز باید در این مسیر حرکت کند.

شایان ذکر است پیش از سخنرانی رئیس کل بیمه مرکزی در نهمین رویداد کیش اینوکس، مهدی کشاورز _ مدیرعامل سازمان منطقه کیش_ علیرضا دلیری_ دستیار معاون علمی و فناوری رئیس جمهور_، حسین قربانزاده_ رئیس کل سازمان خصوصی سازی_، حسین عبده تبریزی _ کارشناس ارشد بازار سرمایه_، حسین سلاح ورزی _ نایب رئیس اتاق بازرگانی_ و تنی چند از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مقامات حوزه اقتصادی اعم از بانک، بورس و بیمه به طرح دیدگاه‌های خود پرداختند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: