May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۷۶۰۱
۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۰۴:۰۰
0
بیست و دومین نمایشگاه سیار موزه ملی علوم و فناوری همزمان با هفته ترویج علم و سال جهانی علوم پایه از صبح امروز ۲۱ آبان به میزبانی دانشگاه، ولی عصر رفسنجان و با همکاری مجتمع مس سرچشمه رفسنجان آغاز بکار کرد.

آغاز بکار بیست‌ودومین نمایشگاه سیار موزه ملی علوم و فناوری ایران در رفسنجان

معاون نمایشگاهی موزه علوم و فناوری ایران در حاشیه افتتاح این نمایشگاه که با حضور مسئولین شهرستان رفسنجان برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: موزه ملی علوم و فناوری ایران در عرصه نظام علم و فناوری کشور نه تولیدکننده و نه مصرف‌کننده علم است بلکه کار ترویج علم و فناوری را انجام می‌دهد بر این اساس طبق اساسنامه موزه ملی علوم و فناوری ایران برای توسعه عدالت آموزشی در کشور از سال ۹۱ تصمیم گرفتیم نمایشگاه‌های سیار علوم و فناوری را برگزار کنیم.

اسماعیل کاظمی افزود: این نمایشگاه‌ها از سال ۹۱ توسعه یافته و در حال حاضر ۵۳ اثر موزه‌ای در مساحت ۸۰۰ مترمربع معرض دید علاقمندان بویژه دانش‌آموزان و دانشجویان قرار گرفته که از دو بخش علوم قدیم و علوم جدید تشکیل شده است.

معاون موزه علوم و فناوری ایران با ابراز امیدواری از استقبال از این نمایشگاه توسط دانش‌آموزان و دانشجویان رفسنجانی، خاطرنشان کرد: این نمایشگاه تا ۴ آذرماه به مدت ۱۴ روز ادامه دارد و ساعت برگزاری نمایشگاه برای رفاه خانواده‌ها و ترغیب فرزندان آن‌ها ۸:۳۰ تا ۱۳ و ۱۴ تا ۱۸ است.

کاظمی عنوان کرد: ویژگی این نمایشگاه این است که مخاطب می‌تواند بصورت تعاملی به همه وسایل دست بزند؛ بنابراین وقتی آن را حس و لمس می‌کند می‌تواند با آن موضوع علمی ارتباط پیدا کند و در ذهن او نهادینه شود.

در این نمایشگاه ۵۳ اثر شامل گران‎کش‌ها، الحیل‌ها، نجوم و فیزیک در دو بخش علوم و فناوری‌های قدیم ایران و علوم و فناوری‌های جدید به نمایش در آمده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: