April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۱۰۰۲
۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۰
0
گروه علمی و فناوری خبرگزاری برنا طی سلسله گزارش‌های به بررسی ابعاد مختلف بودجۀ نهاد‌های علمی و کشور در سال ۱۴۰۲ می‌پردازد

۳۸میلیارد تومان سهم پژوهشگران برف و باران از بودجۀ ۱۴۰۲

لایحۀ بودجۀ سال ۱۴۰۲ هفتۀ گذشته توسط رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد.

پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو، بازوی علمی سازمان هواشناسی ایران است که دولت بودجه‌ای برابر با ۳۸۷۲۶۴ میلیون ریال معادل ۳۸.۷۲۶.۴۰۰.۰۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته است تا صرف اجرای دو ردیف برنامه‌ای ذیل کند.

برنامۀ توسعۀ خدمات و زیرساخت هواشناسی: بودجۀ تخصیص یافته برای این ردیف در سال آینده ـ صفر ـ خواهد بود.

توسعۀ علوم هواشناسی و اقلیم شناسی: ۳۸۷۲۶۴ میلیون ریال برابر با ۳۸.۷۲۶.۴۰۰.۰۰۰ میلیارد ریال

بودجۀ عمومی این نهاد در سال گذشته ۲۴۹۴۵۳ میلیون ریال معادل ۲۴.۹۴۵.۳۰۰.۰۰۰ میلیارد تومان بود.

"پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور" سال ۱۳۶۸خورشیدی با موافقت اصولی وزارت فرهنگ و آموزش عالی وقت به منظور تحقق و کمک به رفع نیازمندی‌های علمی کشور در عرصۀ هواشناسی و علوم جو پایه گذاری شد، بعد از مدتی در سال ۱۳۷۴ با دریافت مجوز قطعی برای اولین پژوهشکده آن به نام "پژوهشکده هواشناسی" رسماً شروع به کار کرد.

این پژوهشکده با داشتن هشت گروه پژوهشی در زمینه‌های مختلف هواشناسی به انجام مطالعات و پژوهش‌های مرتبط با دانش محض هواشناسی و شناخت، گسترش و ارائه کاربرد‌های آن‌ها می‌پردازد همچنین بخش مهمی از فعالیت‌های این پژوهشکده همکاری آموزشی با مراکز آموزش عالی در زمینه‌های مرتبط با علوم هواشناسی است.

پژوهشکده دوم با نام "پژوهشکده اقلیم شناسی و تغییر اقلیم" در مشهد با سه گروه پژوهشی، پژوهشکده سوم با نام "پژوهشکده هواشناسی آب و کشاورزی " در ایلام با سه گروه پژوهشی و پژوهشکده چهارم با نام "پژوهشکده تحقیقات صنعت هوایی و هوانوردی" با سه گروه پژوهشی در تهران قرار دارند.

مستندات موجود نشان می‌دهد که نتایج بیشتر این فعالیت‌ها علاوه بر کسب رضایت نسبی کاربران، توانسته است چه در سطح ملّی و چه در سطح منطقه‌ای مورد نظر سایر پژوهشگران و ساز‌مان‌ها قرار بگیرد که تفصیل آن در این مجاز نمی‌گنجد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: