April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۳۷۲۸
۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۵
0
با ذوب شدن یخ‌های دائمی قطب شمال، دانشمندان نسبت به بیدار شدن ویروس زامبی، هشدار داده‌اند.

هشدار دانشمندان نسبت به بیدار شدن ویروس زامبی‌!

به گفته دانشمندان، ویروس‌های زامبی با قدمت ۴۸۵۰۰ سال می‌توانند با ذوب شدن یخ‌های دائم قطب شمال به دلیل تغییرات اقلیمی، دوباره بیدار شوند.

«جین مایکل کلاویر» محقق و تیمش اخیرا موفق به احیای این ویروس منجمد و گونه‌های دیگر از جمله نمونه ۲۷۰۰۰ ساله‌ای که از معده یک ماموت گرفته شده است، شده‌اند.

محققان گفتند: این اشتباه است که بگوییم ویروس‌های زامبی تهدیدی برای سلامت عمومی نیستند.

یکی از مشهودترین پیامد‌های افزایش دما، ذوب جهانی یخ‌های دائمی زمین دائم یخ‌بسته و لایه همیشه منجمد در اعماق زمین است. این ذوب سریع یخ دائمی باعث جمع شدن مواد آلی باستانی می‌شود که قبلاً برای هزاران سال در لایه‌های عمیق و منجمد زمین دائم یخ‌بسته نگهداری می‌شدند.

«کیمبرلی ماینر»، دانشمند حوزه آب و هوا در آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا در مؤسسه فناوری کالیفرنیا در پاسادنا، به CNN گفت که با وجود خطرات کم انتشار این ویروس‌ها، اما باز هم مهم است که از ذوب شدن یخ‌های دائمی جلوگیری شود.

وی افزود: ذوب شدن یخ‌های دائمی نگران‌کننده است و این امر واقعاً نشان می‌دهد که چرا بسیار مهم است که تا حد امکان باید بتوانیم آن‌ها را منجمد نگه داریم و از ذوب‌شدنشان جلوگیری کنیم.

زمین دائم یخ‌بسته و لایه همیشه‌منجمد که ۲۵ درصد نیمکره شمالی را تشکیل می‌دهد، سرد و فاقد اکسیژن است. زیر زمین بودن به این معنی است که نور نمی‌تواند به آن نفوذ کند و میکروارگانیسم‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک را در خود جای داده است.

گزارش آقای کلاویر همچنین گفت: اپیدمی سیاه زخم که گوزن‌های شمالی را می‌کشد، با ذوب عمیق‌تر لایه فعال زمین دائم یخ‌بسته و لایه همیشه‌منجمد در طول تابستان‌های فوق‌العاده گرم مرتبط است. او هشدار داد که برخلاف باکتری‌ها، راه حلی با طیف وسیع برای ویروس‌ها وجود ندارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: