April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۴۰۶۴
۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۰
0
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تجویز اسکن قلب قبل از یک عمل جراحی بزرگ برای اندازه گیری خطرات ممکن است غیر ضروری باشد.

تشخیص ناراحتی قلبی با اسکن قفسه سینه

محققان دریافتند که جراحان می‌توانند در عوض با بررسی تصاویر موجود از قفسه سینه که ماه‌ها قبل در طول غربالگری مشکلات ریوی مانند ذات‌الریه یا سرطان گرفته شده، خطر حمله قلبی یا مرگ بیماران را تخمین بزنند.

این اسکن می‌تواند از تأخیر در جراحی و افزایش هزینه‌ها جلوگیری کند، در حالی که قرار گرفتن بیمار در معرض اشعه را کاهش می‌دهد.

برای این مطالعه، تیمی از دانشگاه نیویورک، اسکن‌های سی تی اسکن موجود را تجزیه و تحلیل کردند تا سطوح رسوبات پلاک چربی سخت شده در سه رگ خونی بزرگ قلب را تخمین بزنند.

آن‌ها دریافتند بیمارانی که پلاک بیشتری دارند، با احتمال بیشتر ایجاد مشکلات جدی سلامتی پس از جراحی مواجه هستند.

دکتر «دانیل چوی»، نویسنده اصلی، گفت: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که تصویربرداری از قبل می‌تواند به پزشکان در تصمیم‌گیری عملی در مورد خطرات جراحی کمک کند.»

تیم تحقیق از داده‌های پرونده سلامت ۲۶۵۰ بیمار ۴۵ ساله و بالاتر استفاده کرد. هر یک از آن‌ها بین ژانویه ۲۰۱۶ و سپتامبر ۲۰۲۰ عمل جراحی غیرمرتبط با قلب داشتند.

این داده‌ها شامل نوع عمل و همچنین موارد مرگ و حمله قلبی بود.

تمام بیماران شرکت کننده در این مطالعه یک سال قبل از جراحی، سی‌تی اسکن عمومی قفسه سینه را نیز انجام داده بودند. محققان افرادی را که در بیمارستان برای عمل جراحی بستری شده بودند یا فوت کرده بودند یا دچار حمله قلبی شده بودند را شناسایی کردند.

این مطالعه از یک سیستم امتیازدهی با مقیاس ۳ امتیازی برای ایجاد پلاک در هر یک از سه شریان کرونر اصلی استفاده کرد و از ۰ تا ۹ به آن‌ها نمره داده شد.

بر اساس این مطالعه، بیمارانی که نمرات ۰ تا ۲ داشتند، ۴ درصد یا کمتر در معرض خطر عوارض جانبی عمده قلبی بودند. افرادی که نمرات ۳ تا ۵ داشتند، ۸ درصد با خطر روبرو بودند. بیمارانی که نمرات ۶ تا ۹ داشتند، ۱۳ درصد در معرض خطر بودند.

محققان معتقدند ارزیابی کلسیم کرونر آسان است و به حداقل آموزش نیاز دارد، و بنابراین می‌تواند یک ابزار مقرون به صرفه در هر عمل پزشکی باشد.

منبع: مدیسن نت

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: