April 2024 30 / سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۵۰۳۶
۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۰
0
نماینده کارگران در شورای عالی کار با اشاره به ضرورت ساماندهی قرارداد‌های موقت گفت:سال گذشته رئیس جمهور در آستانه روز کارگر به وزارت کار ماموریت ساماندهی قرارداد‌های کاری را داد، اما کاری انجام نشده است.

وعده زمین مانده ساماندهی قرارداد‌های موقت

آیت اسدی در گفتگو با تسنیم، با اشاره به ضرورت ساماندهی قرارداد‌های موقت گفت:سال گذشته رئیس جمهور در روز جهانی کارگربه وزارت کار دستور ساماندهی قرارداد‌های موقت را دادند.

وی با بیان اینکه حذف قرارداد‌های پیمانکاری یکی دیگر از تأکیدات رئیس جمهور در روز کارگر بود افزود:درحال حاضر قرارداد‌های مسکن و اجاره بهای کارگران یک ساله است، این درحالی است که کارگر مجبور است با قرارداد یک ماهه کار کند.

نماینده کارگران در شورای کار گفت: عدم پرداخت مزایای شغلی و دریافت حقوق کمتر از مصوبه شورای عالی کار از آسیب‌های قرارداد موقت است. قرار بر این بود بر اساس تبصره ۷ قانون کار، کار‌هایی که جنبه مستمر و دائم دارند، قرارداد موقت وجود نداشته باشد. اما در حال حاضر مشاهده می‌کنیم که بخش زیادی از کارگران در کار‌هایی که جنبه مستمر هم دارد، باز هم قرارداد موقت منعقد می‌شود.

اسدی افزود:قرار بود وزارت کار، پیشنهاداتی را درباره ساماندهی قرارداد موقت آماده و در هیأت وزیران به تصویب برساند. اما متأسفانه تا کنون خبری نشده است.

نماینده کارگران در شورای عالی کار اظهار داشت:مورد دیگری که بسیاری از کارگران با آن دست به گریبان هستند، بحث شرکت‌های پیمانکاری است. بسیاری از موسسات دولتی در قالب چند نوع قرارداد با شرکت‌های پیمانکاری فعالیت دارند، یعنی نیروی کار به جای اینکه مستقیم با شرکت در ارتباط باشد، با شرکت واسطه در ارتباط است.

اسدی گفت:قرار بود دولت تمام این موارد را ساماندهی کند و پیمانکاری وجود نداشته باشد، چرا که این مسئله باعث شده بود، معضلاتی در حوزه روابط کار ایجاد شده بود و هم حق و حقوق کارگران پایمال شده بود. از سوی دیگر طبق ماده ۱۳ قانون کار، پیمانکار مطالبات را پرداخت نمی‌کرد و تمام حق و حقوق به گردن کارفرمایای اصلی می‌افتاد، طرحی در مجلس مطرح شده بود، قرار بود مجلس آن طرح را در دستور کار بگذارند و ساماندهی کند، اما تا به امروز جامعه کارگری به نتیجه نرسیده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: