April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۰۳۷۸
۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۰
0
استاندار خراسان جنوبی از سرمایه گذاری‌های جدید ایمیدرو در تأمین زیرساخت‌های معدنی استان خبر داد. برخی استان‌ها انجام شده است.

سرمایه گذاری‌های جدید ایمیدرو در تأمین زیرساخت‌های معدنی استان خراسان جنوبی

خراسان جنوبی، بهشت معادن کشور است ظرفیت‌های معدنی مهمترین مزیت این استان در مسیر توسعه است و اقدامات خوبی در جهت شکوفایی و رونق معادن استان با همت ایمیدرو شروع شدهاست. استفاده بهینه از معادن موجود، منوط به این است که زیر ساخت‌های لازم برای اکتشاف و پی جویی پهنه‌های معدنی و بهره برداری از معادن تأمین شود.


از ابتدای امسال تاکنون ۲۹۳ میلیارد تومان در بخش صنعت و معدن استان خراسان جنوبی سرمایه‌گذاری شده و زمینه اشتغال ۲۲۴ نفر رقم خورده است. در این مدت ۹ فقره پروانه بهره‌برداری معدنی با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان در استان صادر شد. این تعداد پروانه بهره‌برداری برای مواد معدنی سنگ آهن، گرانیت، خاک صنعتی، سیلیس، سرب و روی، زغال‌سنگ و آهک صادر شده و زمینه اشتغال ۱۵۱ نفر هم فراهم شده است.

سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین در این مدت ۱۲ فقره گواهی کشف و ۳۶ فقره پروانه اکتشاف معدنی صادر شده است. از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۰ فقره پروانه بهره‌برداری صنعتی با سرمایه‌گذاری ۹۳ میلیارد تومان صادر شده است گفت: با صدور این تعداد پروانه برای ۱۷۳ نفر در خراسان جنوبی شغل ایجاد شد. همچنین ۷۰ فقره جواز تاسیس صنعتی با پیش‌بینی سرمایه‌گذاری سه هزار و ۳۳۸ میلیارد تومان و پیش‌بینی اشتغال هزار و ۳۱۷ نفر صادر شده است. شرکت تهیه و تولید ایران از سال ۹۵ به بعد در خراسان جنوبی، اقدامات ارزنده‌ای انجام داده که مهمترین کار در حوزه معادن استان در جریان سفر اول رئیس جمهور و با تأمین اعتبار طرح تحول زمین شناسی صورت گرفته است. با اجرای این طرح، ذخایر معدنی جدید در این استان کشف شد که رونق ظرفیت‌های معدنی را به همراه داشت. یکی از اقدامات این شرکت در استان، تأمین برق معادن شاهکوه با مشارکت توانیر است که فرصت بسیار خوبی برای سرمایه گذاری در نهبندان می‌باشد. قناعت استاندار خراسان جنوبی با اشاره به نتایج دیدار با مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران گفت: تأمین آب، برق، راه و دیگر زیرساخت‌های لازم به توسعه معادن و صنایع معدنی استان می‌انجامد.

او افزود: در این دیدار پس از بحث و تبادل نظر در مورد نیاز آب و برق واحد‌های معدنی واقع در دیگر شهرستان‌های استان، مقرر شد شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران این موضوع را با محوریت ایمیدرو پیگیری نماید.

قناعت با اشاره به ظرفیت‌های معدنی بالقوه خراسان جنوبی عنوان کرد: خراسان جنوبی به لحاظ تعدد و تنوع واحد‌های معدنی، جزو استان‌های بنام و دارای رتبه است.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه خراسان جنوبی، بهشت معادن کشور نام گرفته، ادامه داد: ظرفیت‌های معدنی مهمترین مزیت استان در مسیر توسعه است.

او با بیان اینکه طی چند سال اخیر، اقدامات خوبی در جهت شکوفایی و رونق معادن استان شروع شده، تصریح کرد: استفاده بهینه از معادن موجود، منوط به این است که زیر ساخت‌های لازم برای اکتشاف و پی جویی پهنه‌های معدنی و بهره برداری از معادن تأمین شود.

قناعت با تأکید بر اینکه شرکت تهیه و تولید ایران از سال ۹۵ به بعد در خراسان جنوبی، اقدامات ارزنده‌ای انجام داده گفت: مهمترین کار در حوزه معادن استان در جریان سفر اول رئیس جمهور و با تأمین اعتبار طرح تحول زمین شناسی صورت گرفت.

استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: با اجرای این طرح، ذخایر معدنی جدید در استان کشف شد که رونق ظرفیت‌های معدنی را به همراه داشت.

او با بیان اینکه در این جلسه از همراهی‌های شرکت تهیه و تولید تشکر شد، افزود: یکی از اقدامات این شرکت در استان، تأمین برق معادن شاهکوه با مشارکت توانیر است که فرصت بسیار خوبی برای سرمایه گذاری در نهبندان می‌باشد.

به گفته قناعت درخواست استان که در این جلسه هم مطرح شد، تسریع در روند اتمام این طرح است و با موافقت شرکت همراه شد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به مشارکت ایمیدرو در اجرای پست ۴۰۰ کیلو ولت نهبندان نیز گفت: این طرح در قالب تفاهم نامه‌ای با مشارکت توانیر، ایمیدرو، شرکت شهرک‌های صنعتی و استانداری خراسان جنوبی در حال انجام است.

او ادامه داد: با استفاده از تجربه موفقی که در نهبندان رقم خورد، از شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران که از شرکت‌های تابعه ایمیدرو و وزارت صمت است، خواستیم مشابه آن چه صورت نهبندان صورت گرفته در دیگر مناطق معدنی استان هم انجام شود.

قناعت تصریح کرد: با استفاده از ظرفیت ایمیدرو می‌توان برق و آب مورد نیاز معادن طلای هیرد در شهرستان خوسف را تأمین کرد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه موضوع بهره برداری و استحصال معدن طلای خونیک در اختیار شرکت تهیه و تولید است، اظهار کرد: در این دیدار بر تسریع در روند استحصال تأکید شد.

او بیان کرد: تأمین آب و ایجاد خطوط انتقال آب به معادن طلای قلعه زری در شهرستان خوسف نیز از مطالبات مطرح شده در این دیدار بود.

قناعت عنوان کرد: در این دیدار ضمن تشکر از اقدامات شرکت تهیه و تولید در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی خود در استان بر توسعه این اقدامات به منظور رفع نیازمندی‌های موجود تأکید شد که با قول مساعد مدیرعامل شرکت مواجه شد.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: با تأمین زیر ساخت ها، فرصت برای توسعه سرمایه گذاری در حوزه معادن فراهم‌تر می‌شود.

او اظهار امیدواری کرد: با ورود شرکت تهیه و تولید به عنوان نماینده دولت و وزارت صمت به تأمین زیرساخت‌های معدنی، شاهد رونق بیشتر معادن استان باشیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: