کد خبر: ۴۰۲۱۶۱
۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۵
0
مجری طرح مواد و عناصر معدنی حیاتی و راهبردی ایمیدرو اعلام کرد: این سازمان در سال جاری، وارد فاز اجرایی برنامه بلند مدت 5 ساله برای توسعه مواد معدنی حیاتی و راهبردی شده است.

اجرای برنامه بلندمدت توسعه مواد معدنی حیاتی و راهبردی در ایمیدرو

به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، حسن صدیقی با بیان این مطلب گفت: ایمیدرو با توجه به نیاز صنایع کشور به مواد معدنی حیاتی و راهبردی و با هدف توسعه زنجیره تامین این مواد، از سال ۱۴۰۰ در قالب ۲ برنامه کوتاه مدت و بلندمدت، در این حوزه برنامه ریزی و فعالیت‌های هدفمند آغاز شد.


وی افزود: برنامه کوتاه مدت شامل تدوین نقشه راه مواد معدنی حیاتی و راهبردی با تمرکز بر نیاز صنایع داخلی، ارزیابی و رصد بازار داخلی و تولید داده‌های معتبر برای تصمیم سازی و اجرای برنامه بلند مدت در سال ۱۴۰۱ انجام شد. چکیده گزارش‌های حاصل شده، تحت عنوان "نقشه راه مواد معدنی حیاتی و راهبردی" ارائه شد.


آغاز اجرای برنامه بلندمدت توسعه مواد معدنی حیاتی و راهبردی

مجری طرح مواد و عناصر معدنی حیاتی و راهبردی ایمیدرو با اشاره به آغاز اجرای برنامه بلند مدت توسعه این مواد معدنی از سال ۱۴۰۲ توضیح داد: هدف اصلی آن، توسعه فعالیت‌های اجرایی در زمینه اکتشاف و استحصال مواد معدنی حیاتی، توانمندسازی بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان برای ورود به زنجیره تامین و آگاهی بخشی و ایجاد شبکه ارتباطی برای فعالیت در حوزه مذکور است.

وی ادامه داد: در این برنامه، اجرای «طرح‌های پتانسیل‌یابی، فرآوری و استحصال مواد معدنی حیاتی از منابع در اختیار ایمیدرو»، «طرح‌های عملیاتی برای توسعه دانش فنی تولید محصولات لیتیوم، بیتومین، کبالت، نیکل و تیتانیوم» و «شناسایی و حمایت از شرکت‌های دارای محصولات دانش‌بنیان در این حوزه و تسهیل گری توسعه آن»، مدنظر است.

صدیقی با اشاره به دیگری برنامه‌های ایمیدرو در راستای طرح مذکور تصریح کرد: «مطالعه و بررسی وضعیت ماده معدنی حیاتی پتاسیم و فسفات در ایران از دیدگاه سرمایه‌گذاری و تجاری، استراتژی‌های پیشنهادی برای کاهش وابستگی به واردات و اولویت‌بندی محصولات پایین دستی آنها» از جمله این برنامه‌های در حال اجراست.

وی ادامه داد: همچنین، ایمیدرو با هدف آگاهی‌بخشی، شناسایی نیاز‌ها و توانمندی‌ها و ایجاد شبکه ارتباطی در حوزه مواد این مواد معدنی، پورتال اختصاصی مواد معدنی حیاتی و راهبردی را راه‌اندازی می‌کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: