April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
بین ایمیدرو و مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات انجام شد:
کد خبر: ۴۰۵۸۶۱
۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵
0
ایمیدرو و مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات برای ایجاد سامانه جامع صدور شناسه گوهرسنگ ها تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

امضای تفاهم نامه همکاری ایجاد

به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، محمدرضا موثقی نیا، رئیس هیات عامل ایمیدرو و مهدی مظهری رئیس مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات، امروز تفاهم نامه‌ای را در راستای همکاری در ایجاد "سامانه جامع صدور شناسه گوهرسنگ ها" مبتنی بر استاندارد‌های GS۱ و سیستم‌های کد گذاری امضا کردند.

موثقی نیا با اشاره به پتانسیل‌های بخش گوهرسنگ کشور افزود: صدور شناسنامه و کدگذاری می‌تواند مقدمه‌ای برای فعال شدن این حوزه باشد. زیرا هویت بخشی می‌تواند علاوه بر ایجاد ارزش افزوده بالاتر، ابزاری برای توسعه صادرات در این حوزه محسوب شود که امیدواریم با برنامه ریزی منظم به حد قابل قبولی از صادرات گوهرسنگ‌ها دست یابیم.

وی تصریح کرد: فعال شدن این حوزه می‌تواند علاوه بر ارزشمندتر کردن کسب و کارها، میزان اشتغالزایی را در حوزه گوهرسنگ افزایش داده و به بهبود معیشت مردم کمک کند. در این راستا، ایمیدرو آماده هرگونه حمایت است.

مهدی مظهری، رئیس مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات نیز در این مراسم خاطرنشان کرد: کدگذاری کالا‌ها منجر به ایجاد ارزش افزوده در طول زنجیره ارزش گوهرسنگ‌ها خواهد شد. به گفته وی، از دیگر مزایای صدور شناسه در سامانه جامع می‌توان به صدور شناسنامه به ۱۷ زبان جهان اشاره کرد.

همچنین حسام مقدمعلی، معاون طرح‌های معدن و صنایع معدنی ایمیدرو با اشاره به سند جامع توسعه صنعت گوهرسنگ کشور یادآور شد: در راستای ایجاد نظام استاندارد سازی صنعت گوهرسنگ کشور در گام نخست از طریق سازمان ملی استاندارد به دنبال استانداردسازی شاخص‌های کمی و کیفی بودیم. در گام دوم اصالت گوهرسنگ‌ها از طریق صدور شناسه و کدگذاری با همکاری مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات انجام می‌شود.

سید ابومحمدهاشمی، مجری طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور نیز گفت: سند ملی جامع توسعه صنعت گوهرسنگ کشور مجموعه‌ای به هم پیوسته از اکتشاف تا ورود به بازار‌های جهانی را در برمی گیرد که هدف اصلی و نهایی توسعه صنعت گوهرسنگ کشور ورود به بازار‌های جهانی است. وی تاکید کرد: در این راستا، مهمترین موضوع را می‌توان تامین و ایجاد امنیت سرمایه گذاری در تجارت مصنوعات گوهرسنگ دانست که یکی از راه‌های ایجاد این امنیت، کد گذاری کالا و محصولات این حوزه است.

وی تصریح کرد: حفظ اصالت و نام ایران در بازار‌های بین المللی، حفظ حقوق مالکیت فکری و نیز برندسازی از دیگر مزایای استفاده از سامانه کدگذاری در این حوزه است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: