April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۶۰۰۳
۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۰
0
نخستین کنسانتره تولیدی در مجتمع مس درآلو، به میزان 187.5 تن با عیار 21درصد چهارشنبه‌ 15 آذرماه به مجتمع مس سرچشمه رفسنجان فرستاده شد

اولین کنسانتره تولیدی مجتمع مس درآلو به مجتمع مس سرچشمه رفسنجان فرستاده شد

مهندس محمدرضا سرحدی، مدیر مجتمع مس درآلو، با اعلام این خبر، گفت: تمام مراحل عملیات اجرایی مجتمع مس درآلو مشتمل بر معدن و کارخانه تغلیظ به پایان رسیده و تنها تأمین آب این مجتمع ازسوی رابر باقی مانده است که امیدواریم پیرو مذاکرات شرکت ملی صنایع مس ایران با شرکت آب منطقه‌ای استان کرمان، این مسئله نیز رفع شود و مجتمع در مدار تولید قرار گیرد.

وی بیان کرد: ورودی کارخانه تغلیظ این مجتمع ۷ میلیون تن خاک با عیار ۳۷ صدم درصد است و توان تولید ۱۰۰ هزار تن کنسانتره با عیار ۲۵ درصد را دارد.

سرحدی در ادامه با بیان این‌که کنسانتره تولیدی این مجتمع به دیگر مجتمع‌های استان کرمان ارسال خواهد شد، تصریح کرد: برای احداث و راه‌اندازی مجتمع مس درآلو ۱۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده و از حدود چهارماه قبل آماده تولید است.

وی افزود: در طی تولید این مدت، علاوه بر پایش وضعیت تولید، بررسی روند عملکرد تجهیزات نیز توسط همه ارکان پروژه و حمایت مجتمع مس سرچشمه انجام شده و در حال حاضر نیز مشکلات مشاهده شده در حال رفع شدن هستند.

مدیر مجتمع مس درآلو همچنین حل مسئله تأمین آب را برای تولید دائم و راه‌اندازی پایدار این مجتمع ضروری دانست و گفت: برای تولید دائمی در محتمع مس درآلو به آب به میزان ۱۲۰ لیتر در ثانیه نیاز داریم درحالی‌که از دوماه پیش، تنها ۲۰ لیتر در ثانیه تأمین شده که با ذخیره‌سازی به میزان ۴۵ هزار مترمکعب توانستیم ۸ روز مداوم در سه شیفت تولید داشته باشیم.

وی اظهار کرد: با توجه به این موضوع که بخشی از کنسانتره باید در تیکنر مس باقی بماند، از ۳۰۰ تن کنسانتره تولیدی، ۱۸۷.۵ تن با عیار ۲۱ درصد با حضور حراست و همکاران شرکت افق به مجتمع مس سرچشمه رفسنجان فرستاده شد.

سرحدی با تبریک آغاز تولید مجتمع مس درآلو به مدیرعامل و همه همکاران شرکت ملی صنایع مس ایران، ابراز امیدواری کرد با تأمین آب پایدار، این مجتمع تولید دائمی خود را رسماً آغاز کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: