April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۶۴۴۱
۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۰
0
پیش بینی می شود تقاضای جهانی ذغال سنگ طی سال های آینده کاهش یابد که در راستای تحولات و تحقق اهداف زیست محیطی خواهد بود.

اهداف زیست محیطی، تقاضای زغالسنگ را کاهش می دهد

به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، به نقل از وب سایت Modern Diplomacy، سازمان بین المللی انرژی در تازه‌ترین گزارش خود از پیش بینی کاهش تقاضای این ماده معدنی به دلیل سیاست‌های اخیر این صنعت خبر داد و افزود: اقدام‌های جدی برای هدایت کاهش تقاضای زغالسنگ در راستای تحقق اهداف بین المللی آب و هوایی مورد نیاز است؛ بنابراین گزارش، تقاضای جهانی زغالسنگ در سال ۲۰۲۳ میلادی با رشد ۱.۴ درصدی برای نخستین بار از ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تن فراتر رفت. اگرچه، طی این مدت، میزان مصرف زغالسنگ در کشور‌های پیشرفته کاهش یافت به گونه‌ای که در اتحادیه اروپا و ایالات متحده هرکدام با افت بی سابقه ۲۰ درصدی به ثبت رسید. اما در کشور‌های دارای اقتصاد نوظهور و در حال توسعه تقاضای زغالسنگ شاهد افزایش بود، به عنوان مثال هند رشد تقاضای ۸ درصدی و چین نیز رشد ۵ درصدی را به دلیل افزایش تقاضای برق در سال ۲۰۲۳ میلادی رقم زدند.

با این حال، تقاضای جهانی زغالسنگ در سال ۲۰۲۶ میلادی نسبت به سال جاری میلادی شاهد افت ۲.۳ درصدی خواهد بود که منشا اصلی آن توسعه ظرفیت‌های استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر است.

بیش از نیمی از ظرفیت توسعه انرژی‌های تجدید پذیرجهان در چین روی خواهد داد که در حال حاضر نیز مصرف کننده حدود نیمی از زغالسنگ جهان است. بنابراین، پیش بینی می‌شود میزان تقاضای زغالسنگ این کشور طی سال ۲۰۲۴ میلادی و نیز تا سال ۲۰۲۶ میلادی کاهش یابد. چشم انداز زغالسنگ چین تحت تاثیر سرعت جایگزینی انرژی پاک، شرایط آب و هوایی و تغییرات ساختاری در اقتصاد این کشور است.

چین، هند و اندونزی بزرگترین تولیدکنندگان جهانی زغالسنگ هستند و حدود ۷۰ درصد از تولید این ماده معدنی را در اختیار دارند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: