April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۹۴۰۹
۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۵
0
در این مطلب می‌توانید نگاهی اجمالی به داخل فضاپیمایی داشته باشید که برای اولین بار در نیم قرن اخیر قرار است انسان‌ها را به ماه ببرد.
نگاهی به درون فضاپیمایی که بشر را پس از ۵۰ سال به ماه می‌برد
ناسا تصاویر جدیدی از فضاپیمای اوریون منتشر کرده است که در ماموریت آرتمیس دو در مدار ماه به پرواز در می‌آید. این فضاپیما احتملا در ماه سپتامبر سال ۲۰۲۵ با چهار فضانورد از زمین بلند شود.

فضای داخلی کابین سرنشینان کپسول فضایی اوریون در مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا در حال نهایی شدن است. مقامات ناسا روز سه‌شنبه (۱۳ فوریه) در ایکس (توییتر سابق) اعلام کردند که گروه‌های مختلف همچنین در حال نصب پانل‌های محافظ پشتی و عایق در بیرون هستند و اوریون را برای آزمایش خلاء در بهار سال جاری آماده می‌کنند.

فضاپیما

چهار فضانورد ماموریت آرتمیس دو عبارتند از رید وایزمن (Reid Wiseman)، فرمانده ناسا، ویکتور گلاور (Victor Glover) خلبان ناسا و اولین سیاه پوستی که مدار پایین زمین یا LEO را ترک می‌کند، متخصص ماموریت ناسا کریستینا کخ (Victor Glover) که اولین زنی است که فراتر از مدار پایین زمین می‌رود و فضانورد کانادا جرمی هانسن (Jeremy Hansen) متخصص مأموریت آژانس فضایی کانادا و اولین فرد غیر آمریکایی که به ماه می‌رود، خواهند بود.

این چهار نفر اولین فضانوردانی خواهند بود که از فضاپیمای اوریون استفاده می‌کنند. وسایل نقلیه اوریون پیش از این دو بار به فضا رفته است، اما در مأموریت‌های بدون سرنشین که اجزای حیاتی در آن نصب نشده بود.

فضاپیما

این دو پرواز بدون سرنشین عبارت بودند از ماموریت آرتمیس ۱ به مدار ماه در اواخر سال ۲۰۲۲ و یک سفر کوتاه به مدار زمین در سال ۲۰۱۴.

آرتمیس ۲ اولین ماموریت فضانوردی برنامه آرتمیس خواهد بود که هدف آن فرود افراد روی ماه طی ماموریت آرتمیس ۳ است.

هر دو آرتمیس دو و آرتمیس سه در ماه ژانویه سال ۲۰۲۴ به دلیل چندین مشکل فنی به تعویق افتادند و آرتمیس دو به مدت ۹ ماه به تعویق افتاد و برای ماه سپتامبر سال ۲۰۲۵ برنامه‌ریزی شد و آرتمیس سه حدود یک سال و تا سال ۲۰۲۶ به تعویق افتاد.

هدف برنامه بزرگتر آرتمیس ایجاد یک سکونتگاه در قطب جنوبی ماه برای استفاده از منابع آبی آنجاست. بیش از ۳۰ کشور برای پیروی از هنجار‌های اکتشاف فضایی صلح آمیز و در برخی موارد، تهیه سخت افزار برای ماموریت‌های ماه، توافقنامه آرتمیس به رهبری ناسا را امضاء کرده‌اند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: