April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۶۶۰۳۶
۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۷
0
زمانی ضمن شرح ظرفیت ها و مزیت های منطقه آزاد اروند و توانایی آن در جذب سرمایه گذار، خاطر نشان کرد: اروند خواستگاه تجارت آزاد و رقابتی در منطقه است و ما تمام توان خود را در مسیر سیاست های اقتصاد آزاد که در آن موانعی برای حضور و فعالیت سرمایه گذاران وجود ندارد بکار برده ایم.
دیدار سفیر آفریقای جنوبی با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروندپول‌نیوز- اسماعیل زمانی در دیدار با مکس وایتهد فرصت ها و مزیت های منحصر به فرد اروند را  برای سرمایه گذاری بازگو کرد

به گزارش گروه گردشگری پول‌نیوز، اسماعیل زمانی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره در دیدار با ویلیام مکس وایتهد سفیر کشور آفریقای جنوبی گفت: منطقه آزاد اروند با ساختار صنعتی و تجاری خود از مهمترین و استراتژی ترین مناطق آزاد کشور جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود و این ویژگی، اروند را در مرکز توجه کشورهای همجوار قرار داده است

وی ضمن شرح ظرفیت ها و مزیت های منطقه آزاد اروند و توانایی آن در جذب سرمایه گذار، خاطر نشان کرد: اروند خواستگاه تجارت آزاد و رقابتی در منطقه است و ما تمام توان خود را در مسیر سیاست های اقتصاد آزاد که در آن موانعی برای حضور و فعالیت سرمایه گذاران وجود ندارد بکار برده ایم. ظرفیت های صنعتی و بازرگانی از قبیل صنایع سنگین فرا ساحلی، پالایشگاه نفت، بنادر تجاری خرمشهر و آبادان و مسیر های مواصلاتی و ترانزیتی منطقه آزاد اروند زمینه جذب منابع سرمایه را از کشورهای مختلف جهان برای سرمایه گذاری و تولید گشوده است.

زمانی در ادامه خاطر افزود: آفریقای جنوبی، کشوری با شعار اتحاد در تنوع ها، توانسته است بسیاری از مسیر های رشد و توسعه را بپیماید. قابلیت های اقتصاد این کشور در کشاورزی و صنعتی با توجه به زیر ساخت های آن و مزیت نسبی ساحلی آن، مسیر را برای تجارت آزاد و بازرگانی برای این کشور نیز گشوده است. همکاری های اقتصادی و سرمایه گذاری در این میان می تواند سرآغازی برای گشودن دروازه های فرهنگی، اقتصادی میان دو ملت باشد و ما در آمادگی همکاری را در چارچوب سیاست های اقتصادی مناطق آزاد کشور داریم.

سفیر آفریقای جنوبی نیز در این دیدار گفت: قابلیت های مشترک مناطق آزاد کشور جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی  می تواند زمینه ای مناسب برای توسعه همکاری های حوزه های مشترک اقتصادی و سرمایه گذاری باشد. اقدامات مشترک وزارت کشاورزی، جنگل داری و شیلات آفریقای جنوبی و وزارت جهاد کشاورزی ایران در راستای ایجاد پیوند و همکاری های تجاری، صنعتی و اقتصادی در این زمینه است.

وی در این باره افزود: تفاهم نامه دو جانبه میان دو وزارت خانه های کشاورزی  دو کشور منعقد شده است که هفته آینده هیئتی از وزارت کشاورزی، جنگل داری و شیلات آفریقای جنوبی برای پیگیری امور مرتبط با مفاد تفاهم نامه منعقد شده به ایران سفر خواهد کرد. و در سفر این هیئت، در خصوص ظرفیت های منطقه آزاد اروند به خصوص در بخش کشاورزی و آبزی پروری تبادل نظر می شود.

وایتهد در بخشی دیگر اعلام کرد: اروند با توجه به ظرفیت های صنعتی خود در زمینه کشتی سازی و ساخت سازه های دریایی، می تواند زمینه خوبی برای انتقال دانش فنی و تجربی برای کشور آفریقای جنوبی باشد.

در پایان این دیدار نیز، زمانی مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره سازمان خاطر نشان کرد: قرار گرفتن منطقه آزاد اروند در مرکزیت انرژی جهان، مزیتی استراتژیک در بعد اقتصادی، جغرافیایی و فرهنگی اجتماعی است و این مزیت، مسیر فعالیت و سرمایه گذاری برای حضور در همه بخش های توسعه گردشگری، تجاری و بازرگانی، عمرانی و زیرساخت شهری را فراهم کرده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: