May 2024 16 / پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۹۳۰۹۳
۲۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۱
0
عظیمی گفت: در حال حاضر 300 رشته فعالیت به صورت غیر مستقیم و 200 رشته فعالیت به صورت مستقیم از محل صنعت ساختمان به وجود می‌آید و 12 درصد کل اشتغال در کشور در بخش مسکن صورت می‌گیرد.
بخش مسکن 12 درصد کل اشتغال کشور را به خود اختصاص دادپول‌نیوز - دبیرکل اتاق تعاون ایران با بیان اینکه 12 درصد اشتغال کشور در بخش مسکن متمرکز شده است ورود بانک‌ها به بخش ساختمان و اجرای سیاست‌ های تحریک بازار مسکن را خواستار شد.

ماشاالله عظیمی در شانزدهمین نمایشگاه صعنت ساختمان اظهار کرد: صنعت ساختمان از جذابیت‌های بالایی برای سرمایه‌گذران وصنعت‌گران برخوردار است ورشد فناوری و تنوع مسالح ساختمانی و مواد اولیه و ثانویه نیز بازار مناسبی برای تهیه مواد اولیه فراهم کرده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر 300 رشته فعالیت به صورت غیر مستقیم و 200 رشته فعالیت به صورت مستقیم از محل صنعت ساختمان به وجود می‌آید و 12 درصد کل اشتغال در کشور در بخش مسکن صورت می‌گیرد.

 دبیرکل اتاق تعاون ایران سرانه ایجاد یک شغل در بخش مسکن را 3 برابر کمتر از سایر بخش‌ها عنوان کرد و گفت: توجه به بخش مسکن و صنعت ساختمان از خواسته‌های سازندگان و سرمایه گذاران این حوزه است.

وی با اشاره به همکاری و مساعدت وزارت صنعت، معدن و تجارت در برگزاری شانزدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان افزود: امسال 1235 شرکت خارجی و داخلی از 24 کشور دنیا در این نمایشگاه شرکت کرده‌اند که با توجه به امن بودن کشور ما و جذابیت بالای صنعت ساختمان، استقبال از نمایشگاه امسال رشد بسیاری داشته است.

عظیمی با تاکید بر ضرورت اجرای سیاست‌های تحریک بخش مسکن خاطر نشان کرد: مجلس و دولت همکاری بسیاری خوبی برای گره‌گشایی در بخش ساختمان داشته‌اند. در حال حاضر مشکل اصلی ما تحرک بخش ساختمان است چون غالب اقتصاد دولتی است و باید سهم دولت در اقتصاد بر اساس سیاست های اصل 44 کاهش یابد و به سمت بخش خصوصی و تعاونی برود.

وی تامین مالی مناسب در حوزه ساختمان را خواستار شد و گفت: بانک‌ها در ورود به عرصه ساخت و ساز وصنعت ساختمان باید بیش از پیش ورود کنند و بسیاری از قید و بند ها در این بخش از میان برداشته شود.

 دبیرکل اتاق تعاون ایران در پایان با تاکید بر پرداخت دیون پیمانکاران اظهار کرد: پیمانکاران سرمایه‌های فنی و مهندسی کشور هستتند و می‌توانند از توانایی‌های خود برای تکمیل پروژه‌ها استفاده کنند. از این رو مشارکت بخش خصوصی در زیر ساخت‌های کشور باید گسرش یابد و واگذاری پروژه‌ها به بخش‌های خصوصی و غیردولتی وتامین مالی آن‌ها مدنظر قرار گرفت.
منبع: ایسنا
برچسب ها: ساخت و ساز ، مسکن
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: