May 2024 12 / يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۹۶۱۷۳
۱۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۴
0
ابوالفضل خلخالی گفت: در زمان روی کار آمدت دولت یازدهم خودروسازان مشکلاتی از قبیل تبادلات مالی با خارج از کشور و تامین قطعات داشتند که به دنبال اجرایی شدن برجام این مشکلات تا حد زیادی برطرف شده است.
دولت عامل مؤثری بر صنعت خودروپول‌نیوز - عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: صنعت خودرو وابسته به دولت است و ارزیابی عملکرد آن نیز به نوعی ارزیابی عملکرد دولت محسوب می‌شود، زیرا دولت تاثیر اصلی را بر صنعت خودرو دارد.
ابوالفضل خلخالی ، اظهار کرد: در زمان روی کار آمدت دولت یازدهم خودروسازان مشکلاتی از قبیل تبادلات مالی با خارج از کشور و تامین قطعات داشتند که به دنبال اجرایی شدن برجام این مشکلات تا حد زیادی برطرف شده است.
وی با بیان اینکه در حوزه همکاری با خودروسازان معتبر جهانی نیز شرکت‌هایی مانند ایران خودرو دیزل، ایران خودرو و سایپا ارتباط و همکاری با خودروسازانی همچون بنز، پژو و سیتروئن را مجددا آغاز کرده‌اند، خاطرنشان کرد: این اقدامات مثبت و رو به جلو بوده و نشان‌دهنده موفقیت دولت در بهبود وضعیت صنعت خودرو است.
این کارشناس صنعت خودرو ادامه داد: البته نباید به این دستاوردها بسنده کرد و اگر می‌خواهیم خودروساز شده و این دانش را در ایران بومی کنیم باید بر توانمندی‌های داخلی اتکا کنیم که البته در این حوزه دولت یازدهم بهتر می‌توانست عمل کند.
وی افزود: به عنوان مثال دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت به عنوان تنها و بزرگترین دانشکده مهندسی خودرو خاورمیانه شناخته می‌شود ولی با این حال در سه سال گذشته نهادهای دولتی مرتبط با صنعت خودرو مراجعه‌ای به این دانشکده برای همکاری نداشته‌اند. این در حالی است که طرح کلان پلت‌فرم ملی با محوریت این دانشکده مطرح شده است.
خلخالی با بیان اینکه در سه سال گذشته صنعت خودرو تمایلی به همکاری در این طرح ملی نشان نداده است ادامه داد: این در حالی است که دولت می‌تواند دو خودروساز بزرگ را به مشارکت در این طرح ترغیب و توجیه کند زیرا در صورت به نتیجه رسیدن آن خودروسازان داخلی می‌توانند از این پلت‌فرم برای توسعه محصولات داخلی استفاده کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت خاطرنشان کرد: ‌اگر صنعت خودروی ایران پلت‌فرم اختصاصی خودش را نداشته باشد، توسعه و تنوع مدل خودروهای تولید داخل ممکن نخواهد بود. با این حال تاکنون استقبالی از سوی دو خودروساز بزرگ از این طرح صورت نگرفته است.
منبع: ایسنا
برچسب ها: صنعت خودرو ، دولت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: