May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۱۴۱۷۶
۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۰
0
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: دو هزار و ۸۰۰ شرکت دانش‌بنیان در کشور فعال هستند و هزار و ۶۰۰ طرح مصوب از سوی صندوق برای حمایت به تایید رسیده‌اند که تا کنون توانسته‌ایم ۹۵۰ میلیارد تومان صرف این طرح‌ها کنیم تا به محصول تبدیل شوند.
پول‌نیوز - رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ۱۲ شرکت دانش‌بنیان در حوزه گیاهان دارویی فعالیت می‌کنند که تاکنون ۱۲‌ میلیارد تومان از سوی صندوق تسهیلات دریافت کرده‌اند.

به گزارش پول نیوز، بهزاد سلطانی با بیان اینکه ایران سابقه زیادی در گیاهان دارویی و داروهای گیاهی دارد، افزود: با این حال هم اکنون هند و چین بازار دنیا را در دست دارند.

وی ادامه داد: مبلغ تسهیلات اعطایی در این بخش، مبلغ بالایی نیست. از این تعداد شرکت دانش‌بنیان تنها پنج شرکت بزرگ هستند که ۹۰ درصد بازار کشور را در حوزه گیاهان دارویی در دست دارند.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی که در مراسم رونمایی از محصول داخلی ژل موضعی دنتی کید؛ مُسکن صددرصد گیاهی رویش دندان نوزادان سخن می گفت، اظهار داشت: در ۲۰ سال گذشته ما توانسته‌ایم رشد علمی خوبی داشته باشیم اما هنوز نتوانسته‌ایم از این علم تولید شده ثروت تولید کنیم.

وی افزود: هنوز به آن مرحله نرسیده‌ایم که به دانشجویان فارغ‌التحصیل دکتری به چشم دسته‌های اسکناس نگاه کنیم.

به گفته سلطانی، هم‌اکنون دو هزار و ۸۰۰ شرکت دانش‌بنیان در کشور فعال هستند و هزار و ۶۰۰ طرح مصوب از سوی صندوق برای حمایت به تایید رسیده‌اند که تا کنون توانسته‌ایم ۹۵۰ میلیارد تومان صرف این طرح‌ها کنیم تا به محصول تبدیل شوند.

وی با بیان اینکه اکثر شرکت‌های دانش‌بنیان تایید شده در کشور نوپا هستند، یادآور شد: در آمریکا نرخ شکست استارت آپ‌ها ۵۵ درصد است و این نشان می‌دهد که نیمی از شرکت‌های نوپا با شکست مواجه می‌شوند. بنابراین ما نباید انتظار داشته باشیم که همه شرکت‌های دانش‌بنیان تایید شده کشور به نتیجه دلخواه برسند و به طور طبیعی نیمی از آنها با شکست مواجه می‌شوند.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: صندوق نوآوری حاضر است با ایجاد صندوق‌های خطرپذیر با شرکت‌های بزرگ شریک شود و در یک بازی برد- برد با خرید 49 درصد سهام آنها با هدف ایجاد بازار شرکت‌های کوچک و نوپا سعی در افزایش اقتصاد کشور و تجاری‌سازی محصولات آنها شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: