April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۱۹۲۹۰
۰۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۲
۱
در تمام سال های گذشته نرخ بهره بانکی باعث شده است تا تولید کننده گران تولید کند و مصرف کننده نیز گران بخرد که این مهم سدی برای پیشرفت تولید بومی است.

حمیدرضا فولادگر رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی پول‌نیوز نرخ بالای بهره بانکی را موجب آسیب‌های متعدد به تولید ملی و متضرر شدن تولیدکنندگان دانست و گفت: نرخ بالای سود بانکی موجب می‌شود تا هزینه تولید در کشور در کنار دیگر هزینه‌‌ها اعم از مالیات، بیمه کارگران و غیره افزایش یابد.

وی یکی از نتایج افزایش هزینه‌های تولید را گران شدن قیمت اجناس و کالاهای تولیدی توسط تولیدکنندگان دانست و افزود: در شرایطی که رکود بر اقتصاد کشور حاکم است و تحریم‌های یکجانبه علیه ملت ایران و تولیدکنندگان از سوی آمریکا و غرب اِعمال می‌شود، باید به طور همه‌جانبه از تولیدکنندگان و تولید ملی حمایت کرد.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس اضافه کرد: متأسفانه دولت‌ها، طی سال‌های اخیر با تصمیمات ناپخته و غیرکارشناسی، ضربات سنگینی بر پیکره تولید داخلی وارد کرده‌اند که همین تصمیمات موجب جولان دلالان واسطه‌ها و حتی واردکنندگان در بازار محصولات شده است.

فولادگر با تأکید بر اینکه افزایش سود تسهیلات بانکی موجب دلسردی تولیدکنندگان می‌شود، تصریح کرد: طبق آمارهای موجود و گزارش‌هایی که به مجلس ارسال شده، در سال‌های اخیر به دلیل تصمیمات یک شبه و نسنجیده دولت‌ها، بسیاری از تولیدکنندگان پشتوانه‌دار و حتی آنهایی که سال‌‌هاست تجربه‌های ارزنده‌ای در تولید انواع محصولات دارند، یا ورشکسته شده و یا به واردات رو آورده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در همه کشورها با تصویب قوانینی منقح و جامع، موانع را از پیش پای تولیدکنندگان برمی‌دارند اما؛ در کشور ما، ماجرا طور دیگری است و دولتی‌ها عزم خود را برای تأخیر در روند تولید و تولیدکننده به‌کار می‌گیرند.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: سود بالای تسهیلات بانکی موجب می‌شود تا تولیدکنندگان تا سال‌ها هیچ سودی نداشته و هر چه درآمد دارند، برای پرداخت تسهیلات بانکی صرف کنند، معتقدم باید شرایط برای تولید و تولیدکننده در کشور تسهیل شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
غیر قابل انتشار: 0
در انتظار بررسی: 0
انتشار یافته: ۱
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
23:48 - 1398/08/07
تنها دولت مقصر نیست شما مجلسی ها هم در این اتفاقات نقش دارین
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: