April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
نوش شیرین سود زیر زبان این شرکت؛
کد خبر: ۳۲۳۷۳۱
۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۱
0
با رشد درآمدهای عملیاتی و همچنین درآمد سرمایه گذاری ها، سودآوری «غنوش» در 9 ماهه سال جاری جهش بسیار فوق العاده ای داشت و در کنار آن خبر از تولید محصولات جدید داد و به نوعی سودآوری سال آینده را تضمین کرد.

 

به گزارش واحد تحقیق و ارزیابی پول نیوز (تاپ)، مبلغ 2601 ريال سود هر سهم تحقق یافته شرکت «نوش مازندران» در دوره 9 ماهه منتهی به آذر سال جاری است که با سود دوره مشابه در سال گذشته رشد خیره کننده 2305 درصدی را به معرض نمایش می گذارد.
این شرکت در مدت یاد شده 45 درصد بر مبلغ فروش خود نسبت به مدت مشابه سال 97 افزود و با کنترل هزینه های تولید، توانست افزایش 187 درصدی سود ناخالص را به چشم ببیند.
هر چند که مقدار فروش 21 درصد افت داشته اما؛ افزایش نرخ های فروش جور آن را کشیده و اجازه افت درآمدهای عملیاتی را نداده است. نکته جالب توجه این است که در شرایطی که طی دوره 9 ماهه سال جاری فقط 96 میلیارد ريال فروش انجام داده، «غنوش» پیش بینی کرده در 3 ماهه پایانی سال، 105 میلیارد ريال با فروش محصولات، درآمد کسب کند!
با توجه به شرایط مناسب دریافت میوه طی دو ماه گذشته پیش بینی می شود در 3 ماهه چهارم ۶۰۰ تن کنسانتره مرکبات تولید و ۳۵۰ تن کنسانتره دیگر، تا پایان سال مالی به فروش برسد. همچنین برای ۳ ماهه اول سال 99 مقدار تولید به میزان ۱۰۰ تن کنسانتره و فروش ۲۵۰ تن از محل موجودی اول دوره، پیش بینی می شود.
در کنار این موارد، 119 میلیارد ريال نیز از محل سرمایه گذاری ها (سود سهام ساير شرکت ها) به درآمدهای شرکت افزوده شد تا مبلغ سود خالص در رقم 130 میلیارد ريال قرار گیرد؛ در حالی که در 9 ماهه سال 97 فقط 5 میلیارد ريال سود شناسایی شده بود.
«غنوش» برنامه های مهمی برای افزایش تولید و تنوع محصولات در دستور کار دارد.
این شرکت تصمیم دارد جهت خارج کردن شرکت از فعالیت تولیدی فصلی و استمرار تولید در تمام فصول سال، برنامه تولید و بسته بندی آب آشامیدنی و آب طعم دار را به اجرا درآورد.
علاوه بر این، با توجه به نیاز کشور به واردات بیش از 5000 تن پکتین در سال و عدم تولید قابل توجه این محصول در داخل، «غنوش» قصد دارد با وارد کردن ماشین آلات مورد نیاز، نسبت به تولید این محصول دست به کار شود و برآورد شده در نیمه دوم سال آینده این طرح وارد مدار تولید شود.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: