May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۶۲۰۳
۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۳
0
تا قبل از شیوع ویروس کرونا در ایتالیا، اقتصاد این کشور به سمت رکود پیش می رفت و با آمادن این ویروس ضربه بزرگتری به اقتصاد ایتالیا وارد شده است.

ضربه بزرگ کرونا به اقتصاد ایتالیا

 

به گزارش پول نیوز، به نقل از بی بی سی، ایتالیا اولین کشور اروپایی بود که افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا را گزارش داد و تعداد این افراد روز به روز افزایش یافته است.

مقامات ایتالیا سعی کردند با محدودیت‌های سفر در شمال این کشور جلوی شیوع این ویروس را که به اقتصاد کشور ضربه می‌زند بگیرند.


این مسئله بسیار اهمیت دارد چون شمال ایتالیا قطب صنعتی این کشور است. لومباردی به تنهایی 40 درصد تولید صنعتی ایتالیا را در اختیار دارد. میلان مرکز حیاتی ایتالیا برای امور مالی و سایر خدمات است.

 

میلان تنها منطقه ای نیست که بسته شده، مراکز مهم گردشگری و فرهنگی این کشور مثل کاتدرال(کلیسای دومو) و اپرا هاوس هم بسته شده اند.

رشد اقتصادی ایتالیا سالهاست کند شده است و این بحران بهداشتی می تواند ایتالیا را وارد رکود دیگری کند.

کل تولید کالاها و خدمات ایتالیا در 2019 تقریباً به اندازه 15 سال گذشته بود که آن هم 4 درصد کمتر از 2007 بود یعنی درست قبل از بحران مالی. بیکاری هم یک مشکل همیشگی در ایتالیاست، مخصوصاً در میان جوانان. نرخ بیکاری در جوانان زیر 25 سال 28.9 در صدد است. فقط نرخ بیکاری اسپانیا و یونان در اتحادیه اروپا از ایتالیا بیشتر است.

ایتالیا طی دو سال گذشته با رشد کند اقتصادی و کاهش تجارت بین الملل دست و پنجه نرم می‌کرد. تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه پایانی سال گذشته میلادی 0.3 درصد کاهش یافت و به گفته متخصصان در 2020 هم افت بیشتری خواهد داشت.

حتی قبل از شیوع ویروس کرونا هم احتمال رکود بیشتر در اقتصاد ایتالیا در سال جاری میلادی وجود داشت ولی حالا این بحران ضربه بزرگتری به فعالیت‌های اقتصادی در ایتالیا می زند.

 

تاثیر ویروس کرونا بر گردشگری هم عاملی مهم است. به جز اسکی در کوهستان، اکنون فصل گردشگری نیست و مناطقی که تحت تاثیر ویروس قرار گرفته اند، از مناطق مهم گردشگری ایتالیا نیستند ولی با نزدیک شدن تابستان و در صورت گسترش ویروس در مناطق دیگر ایتالیا، شرایط متفاوت خواهد بود. همین حالا هم چندین پرواز به شمال ایتالیا لغو شده است و مردم ترجیح می‌دهند به این مناطق سفر نکنند.

در حال حاضر به نظر می‌رسد اقتصاد ایتالیا در معرض پیامدهای ویروس جدید کرونا و چالشهای قبلی موجود قرار دارد و اگر گسترش این ویروس ادامه یابد شرایط برای کل منطقه یورو وخیم تر خواهد شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: