May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۴۰۶۶۳۲
۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۰۲:۰۰
0
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی فولاد مبارکه از لزوم اختصاص سهمیه جداگانه گاز به نیروگاه‌های احداث شده توسط صنایع خبر داد.

لزوم اختصاص سهمیه جداگانه گاز به نیروگاه‌های احداث شده توسط صنایع

محمدکاظم صباغی هرندی، مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی فولاد مبارکه گفت: طی دو سال گذشته، صنایع بزرگ به‌منظور مشارکت در توسعه زیرساخت‌های برق کشور، کاهش ناترازی برق در زمان محدودیت و تأمین بخشی از برق مصرفی موردنیاز سرمایه‌گذاری‌های کلانی در حوزه احداث نیروگاه انجام دادند که در حال حاضر تعدادی از نیروگاه‌های راندمان بالا در صنایع بزرگ کشور ازجمله فولاد مبارکه راه‌اندازی شده و تعدادی نیز در مرحله تست و راه‌اندازی نهایی است.

وی تأکید کرد: با توجه به اینکه اکثر این نیروگاه‌ها از نوع سیکل ترکیبی بوده و در مرحله اول واحد‌های گاز آن‌ها در مدار تولید قرار خواهند گرفت، بهره‌برداری از این نیروگاه‌ها در گرو تأمین گاز است و برای تولید برق توسط این نیروگاه‌ها و تحویل به شبکه سراسری لازم است گاز موردنیاز این نیروگاه‌ها مازاد بر سهمیه تعیین‌شده برای صنایع تأمین گردد و در سهمیه‌های در نظر گرفته‌شده توسط وزارت نیرو تعیین و توسط وزارت نفت برای نیروگاه‌ها لحاظ شود.

به گفته مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی فولاد مبارکه، استفاده از گاز صنایع برای تولید برق در دوره محدودیت گاز منجر به کاهش قابل‌توجه تولید نسبت به سال‌های گذشته و غیراقتصادی شدن احداث نیروگاه توسط صنایع خواهد شد.

صباغی هرندی اظهار داشت: در حال حاضر راندمان نیروگاه‌های راه‌اندازی‌شده توسط صنایع از متوسط راندمان نیروگاه‌های کشور بیشتر است و به‌منظور استفاده بهینه از گاز و مدیریت مصرف گاز در بخش نیروگاهی، لازم است بهره‌برداری از نیروگاه‌های راندمان بالا در اولویت قرار گیرد.

وی گفت: در صورت عدم تخصیص سهمیه گاز جدا برای نیروگاه‌های صنایع، گازی که پیش از این برای تولید محصول استفاده می‌شد اکنون برای تولید برق و توزیع در شبکه سراسری استفاده شود که موجب عدم نفع تولید قابل‌توجه نسبت به سال‌های گذشته برای صنایع خواهد شد و بدون شک قیمت تمام‌شده تولید را افزایش خواهد داد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: