May 2024 02 / پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
رییس اتحادیه کارگران قراردادی مظرح کرد
کد خبر: ۳۸۱۸۲۹
۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱
0
رییس اتحادیه کارگران قراردادی با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و دانشگاه‌های علمی -کاربردی نقش موثری در تربیت نیروی کار ماهر و هدایت و جذب آن‌ها به بنگاه‌ها و بازار کار دارند، ارتقای سطح مهارت کارگران را در افزایش بهره‌وری و کیفیت تولید موثر خواند.
بالا رفتن کیفیت در گرو ارتقای مهارت
فتح اله بیات گفت: بحث مهارت آموزی را از دو روش می‌توان پیگیری کرد. اگر تحصیلکردگان را مدنظر داشته باشیم در حین تحصیل باید این امکان برای آن‌ها فراهم شود که در کنار دروس دانشگاهی، دروس فنی و مهارتی هم آموزش داده شود که هم اکنون در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و در بخش دانشگاهی مثل دانشگاه علمی - کاربردی این اتفاق در حال رخ دادن است.

وی ادامه داد: بخش دیگر افرادی هستند که تا مقطع دیپلم و کمتر تحصیل می‌کنند و می‌خواهند زودتر وارد بازار کار شوند. این عده تا قبل از اینکه وارد بازار شوند یا خودشان به کار آزاد مشغولند یا بعد از گذراندن دوره خدمت سربازی می‌خواهند به بازار کار راه پیدا کنند.

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی تصریح کرد: در قانون کار برای نیرو‌های عادی پیش بینی شده که حدود یک ماه به شکل آزمایشی کار کنند و نیرو‌هایی که تحصیلکرده و مهارت آموز حرفه‌ای هستند حدود ۳ ماه این دوره آزمایشی را باید بگذرانند. زمانی که نیروی کار هیچ مهارتی ندیده است ممکن است نتواند جذب بازار کار شود؛ لذا اگر در محیط کار مهارت آموزی اتفاق بیفتد قطعا به جذب نیروی کار کمک می‌کند.

به اعتقاد بیات در صورتی که کارجویان قبل از بازار کار و در حین کار دوره‌های آموزش مهارتی و تکمیلی را طی کنند به نفع جامعه و کارفرما خواهد بود و موجب ارتقای سطح مهارت کارگران و افزایش بهره وری و کیفیت تولید خواهد شد.

این مقام کارگری با بیان اینکه نیروی کاری که در کنار دوره‌های تئوری، دوره‌های عملی را بگذراند سریع‌تر وارد بازار کار می‌شود، گفت: کارفرما نیروی کاری را که ماهر و کارآزموده باشد جذب و تامین مالی می‌کند و این مسأله در امنیت شغلی وی اثرگذار است.

وی در پایان تصریح کرد:سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و دانشگاه‌های علمی -کاربردی نقش موثری در تربیت نیروی کار ماهر و هدایت و جذب آن‌ها به بنگاه‌ها و بازار کار دارند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: