April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
رییس کانون بازنشستگان به دولت و مجلس هشدار داد
کد خبر: ۳۸۳۴۲۲
۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۰
0
رییس کانون بازنشستگان تهران گفت: از آنجا که گردش مالی سازمان تامین اجتماعی به وسیله بانک رفاه صورت می گیرد، واگذاری بانک می تواند تبعات خطرناکی داشته باشد.
تبعات خطرناک واگذاری بانک رفاه کارگران
علی دهقان کیا با تاکید بر اینکه سازمان‌های بیمه گر برای آنکه بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند، لازم است ذخایر مالی خود را حفظ کنند و حتی ارتقا دهند گفت: سازمان تامین اجتماعی نیز که بزرگترین شرکت بیمه گر ایران است، شرکت‌های شستا، بانک رفاه کارگران و شرکت خانه سازی را برای حفظ و ارتقای ارزش ذخایر خود ایجاد کرده است.
 
وی با اعلام اینکه بانک رفاه کارگران در سال‌های آغازین احداث سازمان تامین اجتماعی، برنامه ریزی و تشکیل شد گفت: دولت هیچ نقشی در تشکیل بانک رفاه کارگران نداشته و سرمایه بانک رفاه کارگران از صفر تا صد، با حق بیمه‌هایی تامین شده که به وسیله کارگران و بیمه شدگان به سازمان پرداخت شده است.
 

رییس کانون کارگران بازنشسته تهران با انتقاد شدید از زمزمه‌هایی که در دولت برای واگذاری بانک رفاه مطرح می‌شود گفت: اینکه بانک رفاه کارگران در روز آغازین چه سرمایه‌ای داشته و اکنون چه سرمایه‌ای دارد، هیچ ربطی به دولت یا هیچ ارگان دیگری ندارد و هر آنچه در بانک رفاه وجود دارد، با مدیریت سازمان تامین اجتماعی و از محل حق بیمه‌های بیمه شدگان است.

وی با اعلام اینکه بانک رفاه محور خدمات رسانی به کارگران و بازنشستگان است گفت: اکنون بخش بزرگ خدمات رسانی سازمان تامین اجتماعی نیاز به گردش مالی دارد که این گردش مالی به وسیله بانک رفاه کارگران صورت می‌گیرد.

دهقان کیا با اشاره به اینکه بانک رفاه کارگران هزینه‌های دارویی و درمانی را می‌پردازد گفت: هزینه‌های درمانی عدد بزرگی است که بانک رفاه در نقل و انتقال آن نقش تعیین کننده‌ای دارد.

وی از سه میلیون و ۶۰۰ هزار بیمه شده بازنشسته خبرداد که ماهیانه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان حقوق دریافت می‌کنند گفت: همچنین ۴۵ هزار کارگر، کارمند و مدیری که در سازمان تامین اجتماعی و زیرمجموعه‌های آن فعالیت می‌کنند، حقوق شان را از بانک رفاه میگیرند.

رییس کانون کارگران بازنشسته تهران با هشدار نسبت به اینکه اگر بانک رفاه واگذار شود، معلوم نیست تکلیف سازمان با این همه پرداخت چگونه خواهد بود گفت: امروزه هیچ سهامدار یا شخص ثالثی در بانک رفاه کارگران وجود ندارد و سازمان تامین اجتماعی همه کاره است، بنابراین تعامل و ارتباط نزدیکی بین سازمان و بانک رفاه وجود دارد که تمامی مشکلات در قالب این تعامل از بین میرود.
 

وی با تاکید بر اینکه چنانچه بانک رفاه واگذار شود، تازه اول بحران است گفت: اگر بانک رفاه واگذار شود، برای هر اقدامی می‌بایست به سراغ بانک مرکزی یا وزارت اقتصاد برویم.

دهقان کیا با یادآوری اینکه قرار شده بود ۳۳ درصد سهام بانک رفاه کارگران برای سازمان تامین اجتماعی بماند و ۶۷ درصد دیگر واگذار شود گفت: این اظهار نظر با انتقاد جدی روبرو شد و بیمه شدگان، بازنشستگان و کارگران تامین اجتماعی با این اظهار نظر غیر کارشناسی مخالف بودند و به همین دلیل جدایی بانک رفاه از بدنه سازمان تامین اجتماعی اجرایی نشد.

وی افزود: اکنون که سیاست‌های تامین اجتماعی از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده، بحث واگذاری سهام بانک رفاه کارگران منتفی است.

رییس کانون کارگران بازنشسته تهران با تاکید بر اینکه هر تصمیمی برای بانک رفاه گرفته میشود باید در چهارچوب ابلاغیه تامین اجتماعی از سوی مقام معظم رهبری باشد گفت: اگر دولت بخواهد ولایتمداری خود را اثبات کند، حتی یک سهم بانک رفاه نباید واگذار شود.

وی با اعلام اینکه در صورت اصرار بیهوده برای واگذاری بانک رفاه کارگران، دولت، مجلس یا هر دستگاه دیگری با واکنش‌های جدی روبرو خواهد شد گفت: اگر دولت بخواهد بانک رفاه را واگذار کند، با تمامی مراجع قانونی مذاکره و رایزنی خواهیم کرد تا مانع این اقدام غیرقانونی شویم و در نهایت نیز با استناد به ابلاغیه مقام معظم رهبری، از ایشان درخواست می‌کنیم به دولت و مجلس دستور بدهند که دست از سر بانک رفاه بردارند.

دهقان کیا با تاکید بر اینکه اگر قرار است سهام بانک رفاه واگذار شود، تنها و تنها میبایست به کارگران و بازنشستگان واگذار شود گفت: اموال بانک رفاه متعلق به بیمه شدگان است و تمامی کسانی که در سازمان تامین اجتماعی یا بانک رفاه به هر عنوان حضور دارند، امانت دار بیمه‌شدگان هستند.

وی با تاکید بر اینکه بانک رفاه تابع قانون بانکداری کشور است و زیر نظر بانک مرکزی است گفت: هیچ تخلفی در فعالیت بانک رفاه کارگران وجود ندارد و تمامی اقدامات آن مطابق قوانین بانکداری جمهوری اسلامی ایران انجام می‌گیرد، بنابراین هیچ عذر و بهانه‌ای برای جداسازی بانک رفاه کارگران از بدنه تامین اجتماعی وجود ندارد.

رییس کانون کارگران بازنشسته تهران با انتقاد شدید از اصرار بیهوده برای واگذاری بانک رفاه گفت: قبل از آن که آقایان بخواهند بانک رفاه را از تامین اجتماعی بگیرند، بهتر است بانک‌های دیگر را از دستگاه‌های دولتی جدا کنند.

وی با تاکید بر اینکه اگر تامین اجتماعی بانک رفاه کارگران را در اختیار نداشته باشد، چالش‌ها و بحران‌های بزرگی رقم خواهد خورد گفت: کافیست یک نوبت بین بانک و سازمان تامین اجتماعی برای پرداخت حقوق بازنشستگان چالش ایجاد شود، آنگاه چهار میلیون بازنشسته که به همراه اعضای خانواده به ۱۲ میلیون نفر می‌رسند، به کف خیابان خواهند آمد و آنگاه آقایانی که اصرار بر واگذاری بانک رفاه دارند متوجه اشتباه خود خواهند شد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: